Klip-On Sluchátka do 1200,-

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod CowPow 9. 12. 2007 12:08

Dobrý den...

Sem vlastníkem iPodu Touche a chtel bych si koupit nové sluchátka do 1000 kč...Poslouchám Rock , Metal a Reggae a jde mi o celkový dizajn , zvuk a pohodlí. Nejlépe by bylo kdyby mnela sluchátka klipy za uši aby mi při chúzi nepadali....Možné by byli i sluchátka s týlnim mostem , ale nevím zda se v této cenové relaci pohybují nejaké kvalitativne lepší....

Konkrétne se chci zeptat na zvuk SENNHEISER OMX 50 VC Street a SENNHEISER OMX 52 Street nebo SENNHEISER PMX 60 , popřípade SENNHEISER PMX 50 Street....

Nebránim se i druhým značkám ... kdyby ste vedeli nejaké lepší řesení tak mi ho sem napište...

Dekuji mnohokrát... S pozdravem CowPow
CowPow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 12:54

KOSS PORTA PRO
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod CowPow 9. 12. 2007 13:21

Dekuji za odpoveď...

No koukal sem se na tyhle kosse dřív ale mne se nelíbí ten vzhled....Nebylo by neco lepší kdybych připlatil cca 300 korun a bylo by to v černé barve? Sem laik v slucátkach :roll:

Co by ste řekli na Sennheiser PMX60?

S pozdravem CowPow

Edit: Porta pro ma každej :P
CowPow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 12. 2007 13:29

Spise radsi ty PMX100, budou urcite hrat lip nez 60ky.

// Ja mam taky Porty 8) Ale porizoval jsem si je kvuli zvuku a ne, abych se vymanil z rady...
Naposledy upravil xxxdvorixxx dne 9. 12. 2007 13:30, celkově upraveno 1
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 13:29

Jo, tak to s Tebou naprostou souhlásím.
Nejsou sice clip on za ušiska, ale dobrá jsou, za tu cenu. Jen se musíš smířit, že je má každý. Před 4lety si pamatuji, že tady u mě Plzni, jsem je měl jen já a jeden pán, jinak nikoho víc jsem za ty léta nepotkal, přeci jenom stály něco přes 2500, až do doby, tak rok zpět, se cena přiblížila 1500. Od té doby potkávám tak 2lidi denně. Je to děs, běs.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod alximiq 9. 12. 2007 13:31

PMX100 som vlastnil,ale po dlhsej dobe ma z nich neuveritelne boleli usi,takze som ich predal a kupil PX100.. Ale pokial ci clip-on system vyhovuje,tak do nich kludne chod,zvuk je bozi..
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Junior

Odeslat příspěvekod CowPow 9. 12. 2007 13:39

2Dzordano_Bruno: Já teď mám klasický iPod sluchátka a za den stretávám asi tak 10 lidí co maj na hlave ty od iPodu

2xxxdvorixxx: Po zvukové stránce bude určite vše lepší jako iPody a nemam si kde vyskoušet jak mi to bude sedet na hlave a bojím se že mne to bude po pár hodinách tlačit...A rád poslouchám v posteli a ležet by se s tím asi moc nedalo...

Koukal sem i na Sennheiser OMX70 ale prý sou na tvrdší muziku nic moc....

Poprípade neznáte nejakou dobrou stránku kde sou recenze na sluchátka?

Ďekuju...S pozdravem CowPow
CowPow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alximiq 9. 12. 2007 13:52

tak v tom pripade prehodnot priority a zober PX100..
alximiq
Junior

Odeslat příspěvekod pipatko 9. 12. 2007 13:58

co posloucháš za metal?
pipatko
Junior

Odeslat příspěvekod CowPow 9. 12. 2007 14:00

2alximiq: Chtel bych neco co by mi nepadalo z hlavy když s ni trochu zatrepu nebo se sehnu k zemi...

2pipatko: Trash , Power , Speed , Heavy , Progressive , Nu-Metal , Symphonic , Ghotic , Industrial

Ale neposlouchám jen metal ale i reggae , rock nekdy hip hop a funk My Last.FM Profile
Naposledy upravil CowPow dne 9. 12. 2007 14:11, celkově upraveno 1
CowPow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2007 14:10

cowpow:
Ale to bych nebral tak drasticky, prostě jsou tu sluchátka, která jsou v balení, ale kdyby si je měl někdo dokupovat jako porty, tak pak to bude o něčem jiném.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod alximiq 9. 12. 2007 14:25

no tie PX100 drzia na hlave fajn,ja som s nimi aj behaval (na bus rano do skoly =) )
Skus si o nich pohladat info.. Ja pocuvam tiez metal,rozne odrody a sem tam hodim jazz,dnb alebo hiphop a tie PX to vsetko zvladaju v pohode.. Naviac su pohodlne a lahke a po 8h na usoch ma nikdy nic neetlacilo..
Myslim,ze ich pripadnu kupu neolutujes :wink:
Ale ber do uvahy,ze asi kazdy uzivatel ti bude radit to co ma on,takze sa najlepsie rozhodni podla vypocutia.. Ja mam PX100 a KOSS PORTA PRO a vitaz je jednoznacny :D
alximiq
Junior

Odeslat příspěvekod Carabei 9. 12. 2007 15:39

kdysi jsem mel KSC 35, je to cerna varianta KSC 75 a mely menice jako porty, to byla hudbicka, skoda ze uz je neprodavaj, sberatelsky bych je klidne koupil, mel jsem je rad
Carabei
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod The Wolverine 9. 12. 2007 20:38

Spis PX100 nebo Porta Pro nez klipy, jak rika alximig.
Z tech klipu Koss KSC75 nebo KSC35 (mozna je este sezenes). S tylnim mostem pak popremyslej o iGrado nebo Sennheiserech PMX100.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Další stránka