Snazil som sa tu hladat, ale nejak neviem najst konkretne tipy na sluchadla, prip. recenzie. Nemam vela casu a potrebujem nove sluchadla.
Potreboval by som sluchadla na doma, dratove, uzavrete, v cene medzi 500 - 1500SK, nemam cenovy strop, ale 5000 za sluchadla dat nechcem. Hladam co najlepsi pomer cena/vykon/kvalita, takze ked budu nejake za 1000SK kvalitne na 66% a dalsie za 1500SK na 69%, tak vezmem tie za 1000SK, ale ak tie za 1500SK budu kvalitne na 83%, vezmem tie za 1500SK. Viem ze to prirovnanie je hlupe, ale snad ste pochopili ako som to myslel.
Som amater v tejto oblasti, ale som dost narocny na to aby som si kupil cokolvek co dobre vyzera a ma "dobru" znacku, takze privitam kazdu radu.
Mam Audigy 2 Value zkukovku, pocuvam rozne zanre hudby - dance, trance, rock, pop, ale aj klasicku (obcas) - okrem toho budem tieto sluchadla pouzivat na filmy, TV a aj na komunikaciu (Skype, MSN...) - vsetko na PC, mam velky sirokouhly monitor - a este k TV - mam digitalnu sat. kartu, tam sa najde vela programov a radii s kvalitnym zvukom.
Este zhrniem poziadavky:
- cena 1000-2000SK
- stereo
- dratove
- uzavrete
- circumaural
- len na doma
- na hudbu (rozne zanre), filmy, TV, komunikaciu (Skype, MSN...)
- radsej vacsie a pohodlne, aby ma neboleli usi
- s co najlepsim pomerom cena/vykon/kvalita
- mozu byt s mikrofonom, ale ten by som radsej externy s moznostou pripevnenia k stolu, aj k sluchadlam, zalozim ale novu temu, to bude asi vhodnejsie
Pomoze mi niekto prosim?
Vopred dakujem.