Hej , Hej stým kamošom to je pravda. Aj keď nechcem veriť tomu žeby v Sennheiser-i nemali výstupnú technickú kontrolu

, no stať sa móhlo hoci čo. Ja som skúšal tie sluchátka už aj na zosilovači od Gitary , aj na MP 3 jke , a jednoducho mám stále pocit že to láve , je utlmenejšie ako to pravé , že nemá taký čistý prejav , a preto po nasadení obi dvoch ten zvuk môže byť inde ako v strede. Inak tiež si nemyslím že by som ja mal niéčo zo sluchom , kedže na starých logitechoch za liter som takéto problémy nemal. Jeden kamoš mi hovoril že to môže byť len psychka že si to nehováram , lenže prečo by mi potom potvrdil jeden malý 12 ročný chlapec

DD a jeho matka že tie sluchátka naozaj hrajú zle , a to ích počuli prvý krát v živote. + prečo by ma hneď trklo , hneď som počul že snimi niéje niéčo v poriadku, ako som otvoril prvú zložku vo Windovse ( spraví to taký " ŤUK " zvuk

) ...no Kamoš mi odporučil jednu firmu alebo predajňu čo tu mám blízko pri sebe, tam majú ževraj posluchové miéstnosti a takéto vecičky , a možno by tam móhli mať aj niáky diagnostický prístroj , ktorý by možno vedel odmerať že to lavé hrá naozaj menej. No rozhodne to budem riéšiť.
A dík za Reakcie