Spracovanie
Neviem ci je dobre zacat prave spracovanim, ale to je jedno

Tieto sluchatka su netradicne spunty, urcene na sport, o com svedci hlavne pevny gumovy obal, v ktorom su ulozene samotne menice. "Skatula" od sluchatok sa chvali napismy ako Moisture-resistant, extremely rugged a Secure fit. Prve znamena ze maju byt odolne voci vlhkosti. Neskusal som, avsak myslim ze mierny dazdik zvladnu bez problemov (hlavne kvoli gumovemu spracovaniu). Druhy napis tvrdi ze vydrzia aj nepekne zaobchadzanie- mozem len suhlasit. I ked si myslim ze na tom sa pricinila hlavne vaha sluchatok (4g je pomerne malo). Zarazil ma vsak kablik- je z gumy ktora je tvrda na stlacenie, avsak az prilis tenka. Co na jednej strane znamena ze ked potlacite kablik sluchatka nevypadnu z usi, na druhej strane by som sa bal jeho pretrhnutia. Najzaujimavejsie na tychto sluchatkach je Secure fit. S nicim podobnym som sa este u sluchatok nestretol, tak sa ani nebudem pokusat "to" opisat, radsej si pozrite obrazky

Zvuk
Myslim ze toto vsetci z vas povazuju za to najdolezitejsie. Zvuk som testoval na dnes uz starsej mp3-ke Emgeton miniMAX M3 a na Sandisk Sansa C-140.
Zvuk som porovnaval s dvojnasobne drahsimi spuntami Bose In-Ear Headphones. Zvuk medzi tymito sluchatkami je velmi rozdielny, co je sposobene asi tym ze Bose su spunty a Senny su Pecky (aj ked netradicne

edit po dlhsom pouzivani: Chcelo to asi trochu zvyku pretoze zvuk sa mi zrazu zacal pacit a hlbka mi uz az tak nechyba. Zvuk je krasne cisty, lahko sa rozlisia jednotlive nastroje. Taka Smells like teens spirit tam znela nadherne, cisto, po pridani trochu nizsich frekvencii som bol nadseny. Dokonca si dovolim tvrdit ze v kvalite zvuku prekonaju aj ksc 75 (co je celkom slusny vykon na pecky).
Prislusenstvo
Tak to je velmi bohate. 2 pary nasadok na samotne stuple (musim dat photo, toto sa neda vysvetlit.

dalej 3 krat trojica (takze s kazdej velkosti jedna nahrada) "koliesok" co sa vyuziva pri uz spominanej secure fit (znova treba photo)

standardne vankusiky a spona na pripevnenie kablika o saty.
a skoro by som zabudol na prakticke gumove vrecusko, ktore ma len jednu chybu- ked donho chcete vlozit sluchatka, musite ich zmotat, co vacsinou skonci zachlpenim celych sluchatok

Parametre
Frekvencny rozsah: 18-21000 Hz
dlzka kabla: 1.2m
Impedancia: 64 Ohm

Sound Pressure Level: 117dB (1kHz/1Vrms)
Cena: 80 Kanadskych dolarov (co je aj s danou asi 1740 Sk, ak spravne pocitam..)
No pevne verim ze sa mi moja prva recenzia vydarila, hadam som svojou gramatikou moc neurazYl

http://ca.youtube.com/watch?v=eQVpSu8FL4E
Takto vyzera Secure fit v praxi:

(ospravedlnujem sa za kvalitu fotky, lepsie ucho ako moje som nezohnal

a nezabudnite napisat ako sa Vam (ne)paci moja recenzia a co by som mal zlepsit (okrem gramatiky, o tej viem