Sluchátka nebo pecky pro nokia 5300

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jersey II. 17. 2. 2008 19:57

Pokud není redukce vysloveně špatně zapojena, v této kvalitavní třídě a tím spíše, je-li zdrojem zvuku mobilní telefon, rozdíl nepoznáš.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Slawall 17. 2. 2008 20:14

jj presne tak...ted jsem si koupil redukci z mojeho Samsungu E250 na 3,5mm jack a zvuk je dobry...jeslti nemas redukci tak zajdi do Electro worldu tam ji budou mit...a redukci bys nepotreboval jenom u tech Koss Porta Pro, ale u vsech co jsem ti tady zatim dali.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod mh 17. 2. 2008 21:39

Já používám k Nokii E50 + redukci Nokia AD-49 (lepší rozhodně bude AD-15 nebo AD-45) + Koss Spark Plug a na kvalitu reprodukce si rozhodně stěžovat nemohu. Samozřejmě, že třeba Porty hrají lépe, ale nejsou tak skladné...
mh
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 18. 2. 2008 16:42

ja mam 6300 a dve redukce... jedna je 15cm hama z 2,5 na 3,5 jack - sice stala 80 Kc, ale kvalita je znatelne horsi nez u originalni redukce AD-50 (asi 150).
Ta hama ma na pozadi takovy sum... nejvic je to slyset pri pripojeni na repro z2300.

BTW mel bych taky otazku :D Mam sluchatka Sony MDR-E741 pecky...
Myslite, ze bych si pomohl, kdybych koupil ty MDR-EX32LP?
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 18. 2. 2008 19:58

Jo tak to urcite by jsi si pomohl...minimalne tim, ze by ji byl izolovan od okoli...:) a kvalita zvuku bude taky asi lepsi...basy rozhodne.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 18. 2. 2008 23:23

špunty - jinak v hlučnějším prostředí nic neuslyšíš, mobily s novějším fw hrajou potichu - dle norem EU...
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 19. 2. 2008 17:39

mno, tak nad tim jeste zapremyslim...
je pravda, ze okolni zvuky zbytecne rusi... a pak musi clovek nadbytecne zesilovat, i kdyz by to nemuselo byt nutne.
Je pravda, ze maximalni hlasitost mobilu neni zase tak vysoka... ale dostacuje, s temahle spuntikama by to bylo jeste lepsi verim :)
BTW tak jaky myslite? Nejradej bych do litru... :?
http://www.audioexpert.cz/prenosna-sluc ... r-ex32lp-b
http://www.audioexpert.cz/prenosna-sluc ... r-ex85lp-b

Osobne se mi moc libi ty prvni, asi budou malicky...

http://www.audioexpert.cz/prenosna-sluc ... ve-aurvana
nebo?
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 2. 2008 17:59

zuzil bych vyber na ty Sony...a pak by vyhraly asi ty druhe kvuli designu...:)a s tou halsitosti telefonu...zalezi na telefonu, napr. Sony Ericssony zejmena pak rady Walkman hrajou jako mp3 přehrávač, hlasitot je velka a kdyz se k tomu prida EQ tak takovy Sony Ericsson W810i nahradi plne mp3.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Mobil-man 19. 2. 2008 18:39

ty druhe se mi prave nelibi :D navic...cena je uz docela dost no:D to sem dal jen pro predstavu.
Zkusim se v prodejne zeptat na ty prvni... a mozna je vezmu :D
Vyzkouset je nemuzu no, ale kdyz rikate, ze projev bude lepsi nez u pecek, tak do nich asi pudu

Edit: psal jsem, budou vicemene na mobilu 6300 - vim neni to hudebni, ale prehravac ma slusnej a kdyz jsem ji pres ad-50 pripojil na z-2300 repro, tak ten zvuk nebyl vubec spatnej. Navic se necha doladit EQ
Mobil-man
Junior

Předchozí stránka