Koss Spark Plug

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 10. 1. 2009 12:00

Kdo si chce kopat vlastní hrob, proč ne...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cmuky2001 10. 1. 2009 12:11

eraser_svk píše:Ako vraví DC20. Nepoužívajú sa pre to, že by mali nejaký high-end zvuk ale preto, že ich má skoro každý ;-)

nepisem a netvrdim, ze kpp su high endove! pisem, ze ich porovnavaju s high - end sluchadlami, pretoze ako pise DC20 vo svojej kategorii su najlepsie a ich zvuk kazdy pozna...nekdy som netvrdil ani nepisal, ze su high end..ale to ze su hi-fi za tym si stojim..
http://portapro.info/
cmuky2001
Junior

Odeslat příspěvekod cmuky2001 10. 1. 2009 12:13

xxxdvorixxx píše:Kdo si chce kopat vlastní hrob, proč ne...

to znamena akoze ma tu nechcete? alebo to ze mam nazor na nieco som dopredu odsudeny?! kludne posluste si..a to som mal skutocne vysoku mienku o tejto komunite...
cmuky2001
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 10. 1. 2009 12:21

Nic takového jsem samozřejmě neřekl a tak si to ani nemyslím. Spíše tvoje uvažování o kvalitách značky Koss mě baví a nejsem si jistý, jak moc můžeš tvoje tvrzení podložit.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Figut 10. 1. 2009 12:28

cmuki: Někdo by to dělat měl ;-)
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod couman 10. 1. 2009 14:06

to neni o tom, ze ci ta tu niekto chce, alebo nie, predpokladam, ze osobne tu proti tebe nikto nic nema, len sa ti snazia vysvetlit davno znamy fakt, ze kossy pre tebe mozu byt tymi najsamlepsimi sluchatkami na svete, ale aj tak sa vo vseobecnosti nedaju povazovat za high-end, alebo hi-fi...

ucelom diskuznych for nie je hadat sa medzi sebou kto a co je lepsie, ale to, ze si ludia vymenia nazory a ziskaju nove informacie, co je vyhodou hlavne pre nezaujatych citatelov, ktori sa snazia v problematike iba zorientovat... ;-)
iriver lplayer/sony vaio - ue10pro/sony mdr90pl/koss pro3aa
"remember when you were young, you shone like a sun"
couman
Mírně pokročilý

Předchozí stránka