od sevenw 11. 3. 2008 01:04
zdravim, mal som spark plugy cez 2 roky, sam som si ich vybral na zaklade odporucani z netu, co bola chyba. Dal som za ne tusim cez 1200sk.. Zvuk maju basovy, oproti lacnym spuntom je to pokrok, ale urcite nic extra. Teraz som si kupil Sennheiser Cx300 a je to uplne o nieco inom. Zo sparkov ma boleli usi a hlava, blbo sa nasadzaju (a to mam velke usi), neblokuju tak dobre okolity zvuk a hlavne zvukovy prejav maju mizerny! Pocut vlastne len basy a nic viac.. Teda pokial mate radi basy, tak vam budu vyhovovat... Radsej porovnajte s inymi stuplami (IEM). CX300 su podla mna vynikajuce, ale cenovo su vyssie. Skuste creative 630 ako tu uz bolo odporucane, zevraj su tie iste ako Senny, ale neviem potrvdit - dufam ze nie, kedze som vyvalil 2nasovbok ceny za senny:)
A co sa tyka kvality Sparkov, vyzeraju hrozne - ako lacaky z cinskeho obchodu a rovnako rychlo sa aj kazia. Za tie 2 roky som ich mal asi tak 6 krat v oprave - raz crcali inokedy odide jeden kanal bezdovodne - keby aspon po pade alebo tak... Aj momentalne ich mam zase v oprave - teraz uz cez dozivotnu zaruku - budem musiet zacvakat 150sk za opravu tych smejdov - najradsej by som ich tam nechal, ale je mi luto tych penazi. Najlepsie ze ani ich nevymenia hned, vzdy som cakal tak 3tyzdne - paradny servis - dopredu vedia ze mi daju nove zabalene - sak kto by ich opravoval ale aj tak musim cakat 3 tyzdne - a to som sa tak tesil z tej ich super zaruky! Okrem toho pozor, vymysleli nejake blbe registracne kody - cize dovezene alebo starsie sluchatka bez kodu opravuju za 450sk! Este ze som nasiel ucet od nich. No a na zaver este pridam ze asi ich uz ani nedovazaju - oficialny predajca na SVK uz ich nema ani v cenniku, a jednemu znamemu (tiez 4 krat v oprave) rovno vratili peniaze, kedze ich nevedeli vyreklamovat. Teraz sam cakam na to, ci dostatnem nove Sparky alebo nejaku alternativu.