Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Vzhledem k faktu , že těsnění je zaměřeno na izolaci okolního prostředí , tak ucho se přizpůsobí vzniklým podnětům a začne slyšet věci , které slyšet nemá , nebo spíš by nemělo.
Někde jsem četl , že psychicky labilnější osoba , při krátkodobém poslouchání vlastního tepu zešílí. Dejte mi prosím vědět , až k tomu dojde. Bude na světě o několik kritiků méně...
Všichni jsou to stejná havěť. Kritizují něco , co se jim nelíbí a vlastně celkově věci nerozumí , nechápou jí a případného zájemce o kvalitní hudbu , či poslech odradí od výborného zážitku. Jediné o co usilují je :"aby to bylo stejné jak ..." A v případě změny dojde k mylným názor a mystifikacím okolí.
Sluchátka na oko budí dojem prostosti , ale opak je pravdou. Dočetl jsem diskuzi až potud a celkově nechápu na co si kdo stěžuje. Nejsem posluchačem hudebních skladeb založených na bassových kmitočtech a přesto jsem si poslech užíval. Vlastnosti sluchátek jsou v cenových variacích mnohem vyšších , než které KOSS sluchátkům přidělil. Na sportování jsou výborné taktéž , teda pokud jste schopný vnímat okolí. Říká se , že lidé s IQ pod 60 mají problémy s akceptací podnětů z okolí. To vysvětluje názory mnohých.
Nevyváženost zvůků je taky zcela odůvodněná. Výšky při vyšších hlasitostech způsobují nepříjemný pocit , až bolest. Při naprosté zvukové izolaci , kdy člověk slyší tlukot vlastního srdce , dochází k snížení práhu vnímání zvuku a tudíž stačí k podráždění zvukových nervů mnohem nižší hranice vysokých tonů k znepřijemnění poslechu.
Sluchátka i přes toto vykazují celospektrální zachycení zvuků.
Poslední věc bylo uchycení sluchátek. Jedinečný způsob je komplikován "nepříjemným" tlakem , či jak to ona osoba popsala. Jde o techniku zasouvání. Pokud sluchátka špatně zasouváte , působí nepříjemným tlakem na zvukovod a to po čase působí tézní bolesti hlavy.
Ale pokud máte IQ vyšší než váš pes , věřím , že bez nápovědy na postup příjdete...
Kritizují něco , co se jim nelíbí a vlastně celkově věci nerozumí , nechápou jí a případného zájemce o kvalitní hudbu , či poslech odradí od výborného zážitku.
xxxdvorixxx píše:Jen tak mimochodem, byl by člověk s inteligenčním kvocientem 60 vůbec schopný smysluplně psát na počítači...?
tifar píše:nesuhlasim! pouzivat v jednej vete tieto sluchtaka a vyraz audiofil je RUHANIE!! Ale nebudem tu robit kriziacku vypravu na tieto sluchatka,pretoze taka tu uz bola na temu d2...SU HROZNEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků