1.) akorát že ty Sony DR stojej o litr víc

ale tak je to asi tak strop, je to trochu reálné, zase si ale uvědom že tady diskutujou 2 lidi, z toho jeden má v podpisu q-jays (i s mim minimálnim přehledem vim že stojej asi 4,5k) a druhej má default SE sluchátka ke k800i a pak nějaký klasický 3,5mm jackový za stovku

. A zrovna u těch SE me neštve ani tolik zvuk jako že vůbec nedržej v uchu a vypadávaj když se naklonim
2.) znamená něco to tvoje "a budes to pripojovat k mobilu" ??? Jako že na mobil se hodí nějaký sluchátka víc než jiný ? sice mi to připadá jako blbost ale proč bys mi jinak doporučoval sluchátka o litr dražší, když senny maj lepší výšky a jinak jsou stejný... ????
3.) Jako já se nezavazuju jen k BT, to můžu libovolně měnit jestli tam budu mít redukci nebo jestli to zastrčim do mobilu.
4.) to znehodnocování zvuku funguje jak ? Jakože procentuálně to trochu poničí nějaký lame sluchátka nebo 128kbps nahrávku a stejně tak třeba q-jays a 320kbps (či flac atd...) A nebo to zasahuje jenom do kvalitnějšího zvuku a něco samo o sobě málo kvalitního by mi BT vůbec nepoškodil ? huh to jsem se zakecal... prostě je mi jedno jak BT znehodnocuje sluchátka za 10 tisíc, muj strop jsou cca 2 litry, takže jestli tam se to bude projevat. Případně jak, například kdyby šlo říct že 320kbps přes BT redukci ja kvalitní jak 256kbps přes drát... huh to určitě kecám kktiny
5.) Rozlišej tyhle sluchátka kolem 1-2 litrů zvuk i nad 320kbps mp3 ? Užil bych si na tom nějaký flac 1mbps ? (tady akorát nastává problém že to by neutáhl k800i, ale uvažuju o xperii a ta by to se svim 528mhz procesorem utáhnout měla
edit: ad 5.)
Jsem si stáhl ve flacu asi 1041kbps od soadu 2 songy a porovnával jsem s verzí 320kbps a už mi z toho j*be jak to furt pouštim dokola pár sekund a pak to druhý... Moje podmínky byli repráky genius asi za 150kč je maj na netu... a pak v nich nějaký sluchátka běžný kvality prostě 100-200kč.
Občas mi připadalo že něco je v tom flacu malinko jinak udělaný ale neřekl bych přímo lepší, teda horší určitě ne, ale kdybych si nepouštěl prvních pár sekund 10x dokola a přehazoval to, tak bych byl naprosto bez šance něco rozeznat... a občas mi připadá že je to naprosto stejný a kontroluju si jestli jsem si tam nedal 2x to stejné 320...
Myslíte že s reprákama za 5 litrů nebo sluchátkama za 1-2 litry ten rozdíl poznám pořádně ?