V prubehu posledniho pulroka jsem se dostal ke vsem zakladnim modelum od Ultimate ears, tedy: fi3, fi 5 pro, triplefi 10 pro a abych rekl pravdu tak pokud v budoucnu budu kupovat UE tak jedine triple ktery me presvedcili, reknu to zkracene fi5 jsem mel v ruce dvakrat a ani jednou se mi je nepodarilo narvat spravne do ucha takze u toho bych si daval na UE pozor ne vzdy a kazdemu mohou sedet

a proto bych je doporucoval rozhodne ozkouset. O triplech se nema cenu ani bavit me sedeli perfektne pomalu jsem je ani v uchu necitil a hralo to na spunty opravdu bezvadne verim, ze kdybych je mel doma aspon 2tydny tak bych si je zamiloval o mozna bych klasicky sluchatka kupovat ani nepotreboval. fi3 to uz je nakej patek a tolik si na ne nepamatuju, muzu potvrdit ze maji malinko mene basu ale v te dobe jsem preferoval vetsi basy ted uz ne maji jich akorat ale zneli mi trosku plose, myslim ze to neni problem to muze vyresit lepsi prehravac Cowon, Sony. Jinak co se tyce prostoru, detailu a tradicne dobre dynamiky u UE jsem byl docela spokojenej, me tenkrat nepresvedcili, ale myslim ze se jedna o docela poedeny model. Jays jsem jeste neslysel, ale vubec bych se jich nebal, sice UE ma vetsi zkusenosti a dlouholetou praxi, ale Jays narozdil od UE ma sve top modeli ve slusne cenove nabidce a na tripasma si brousi zuby myslim ze Jays nas jeste hodne prekvapi svou technolii, da se cekat ze budou hrat odlisne velky rozdil bych v tom nehledal me osobne by zajimala dynamika u Jays. Urcite nezavrhuj DENON C551 a zarad je do vyberu. V kazdym pripade ja se rozhodl pro q-jays jestli prijdou 28.3 paz jsou celosvetove vyprodana tak je mam behem par dni doma plus jeste Grado SR225/325i na doma, ty budu kupovat ze zahranici jinak bych se nedoplatil a na ty se opravdu tesim a jsem moc zvedavej jak budou hrat, doma je neco jinho nez v prodejne