Stojany pre regalovky

Kabely, převodníky, tunery, mikrofony, gramofony

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jarmil p 27. 7. 2010 09:50

VladoBA píše:Vdaka vsetkym za tipy! Nakoniec som sa rozhodol pre overenu klasiku: NORSTONE STYLUM 2 ( http://www.norstone-design.com/en/model/22_Stylum-2.html v ciernom), a po nainstalovani uplna spokojnost. Objednal som to u Holcnerovych v Brne: http://www.hifionline.cz.
Dva dni od prebratia objednavky MeLiSSou boli uz stojany doma (kurier PPL/DHL). Cena spolu s dopravou: necelych 122 €.

Stojany vypadají dobře, hoď prosím foto. A nemáš trochu strach z nestability? Přece jen stojany maj základnu 250x250, horní deska má jen 165 x 217 mm. Bedny jsi psal 220x320mm. Mám trochu strach, že by ta moja projela kolem vysavačem a bedny budou na zemi...
jarmil p
Junior

Odeslat příspěvekod dodino112 29. 7. 2010 19:30

jarmil p :arrow: v tom pripade by ostaval vysavac na tvoje triko ;-)

Aj ja by som bol zvedavy na nejake foto...
Pioneer VSX1015s , Pioneer DV 747A , KEF iQ90 , KEF iQ10 , Velodyne SPL1000r , PS3 slim 250Gb , LG 42PJ350

̿ ̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
dodino112
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod VladoBA 25. 8. 2010 21:31

Ospravedlnujem sa za neskoru rekciu, toto leto som bol dost rozlietany. Pre zaujemcov prikladam par obrazkov. Stability som sa pred kupou tiez trochu obaval, ale teraz si myslim, ze ked stojan vyvazis do roviny s pouzitim na to urcenych skrutkovanych kolickov (vid dvojfoto), je vysoko stabilny aj s bednou o rozmeroch, ktore uvadzam. V mojom pripade som ponechal na repro zospodu aj gumene "stuple", ktore som tam mal povodne. Predne teraz nejake 2 mm precnievaju (stredne foto), ale stabilitu nenarusuju (naopak, zaistuju ju stuple aj zaskrutkovane kolicky zaroven), co je vsak len esteticka vada (perfekcionista by ich zasunul o par mm dozadu, hadam to tak spravim neskor aj ja)... Co sa tyka spomenuteho vysavaca, musel by si po tom stojane plieskat hadicou asi dost zurivo, aby si tie bedne z neho nakoniec zhodil... :D

P.S. Ta kabelaz vzadu ide k subwoofru, ktory po ukoncenej prerabke obyvacky prelozim bud na ine miesto alebo uplne odstavim.
Přílohy
repro1.JPG
repro2.JPG
repro3a4.JPG
Yamaha RX-497 ♪ Pioneer DV-610AV ♪ DacMagic ♪ JBL L830 ♪ Yamaha YST SW45 ♫ Little Dot IV ♪ AKG K701
VladoBA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slipknot27 26. 8. 2010 00:24

to su norstone stylum?
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod VladoBA 26. 8. 2010 09:13

Ano, stredny rozmer...
Yamaha RX-497 ♪ Pioneer DV-610AV ♪ DacMagic ♪ JBL L830 ♪ Yamaha YST SW45 ♫ Little Dot IV ♪ AKG K701
VladoBA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod thePrayer 26. 8. 2010 16:13

Chtěl bych se zeptat, existujou nějaký stojany, který se můžou vysypat zeminou nebo železem ? Chtěl bych stojany pro svoje nové repro a aby byly odolný proti případným kočičím náletům. Prostě stabilní aby repra nepadly na zem.
thePrayer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod VladoBA 26. 8. 2010 20:48

vysypat strkom sa da asi vacsina stojanov, vratane NS2.
VladoBA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 26. 8. 2010 22:07

Strkom????
Hadam pieskom nie?!
A ako pripadne vylepsenie je ho mozne na kratku dobu mierne presusit v plynovej rure.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Odar 26. 8. 2010 22:33

Tiez by som preferoval strk ;)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod VladoBA 27. 8. 2010 09:26

armaman píše:Strkom????
Hadam pieskom nie?!
A ako pripadne vylepsenie je ho mozne na kratku dobu mierne presusit v plynovej rure.

Samozrejme, da sa aj piesok, strk, olovene gulocky, atd., ale osobne by som preferoval jemny strk, nieco podobne ako pouzivaju akvaristi...
VladoBA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 27. 8. 2010 09:37

Z praktickeho hladiska je akvaristicky strk velmi dobry, pretoze piesok by si musel utlacit a to nemas ako. Strk sa usadne sam len tym, ze stojanom pohrkas.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 27. 8. 2010 11:33

No nie je strk ako strk.
Ale to je na polemiku. Ja by som naopak preferoval piesok a z utrasenim strku s tebou absolutne nesuhlasim. Podla mna rozdiel bude len v hmotnosti. A logicky ak piesok vysusis tak ho nemas ako utlacit len utriast ak by bol vlhky tak najskor ti zacne hrzdaviet vnutro stojanu pokial nie je dako extra povrchovo upravene a navyse sa piesok "ucapi" takze ho asi tazko dostat z vnutra. Prave naopak sypky material si "sadne" skor ako ten strk. Skus si dat do plechovky kavu a utriast ju a co ti skor sadne mleta alebo zrnkova. HM? navyse medzi kamienkami strku vznika volny priestor naopak piesok sa "zhomogenizuje" Či sa mylim?
Tak či onak a fyzika nefyzika som za piesok a potom az za riecny strk ale riadne vymyty bez piesku. Este ma tak potom napadli liatinove "struhance" napr. zo sustruzenia brzdovych bubnov no tu je riziko korozie viac ako vysoke a iste. No nakoniec ani to olovo nie je zle no cena je podla mna dost vysoka.
No a asi najlepsie je ak ma dakto moznost tak ako som to videl u jedneho znameho vyrobit nosnu cast stojanov z hydraulickych piestnic. Nie je to treba povrchovo upravovat je to kvalitna a tazka ocel a co je hlavne nehrdzavie. Ale to je o pristupe k materialu .ale kto ho ma tak ma polovicu uspechu zarucenu.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod thePrayer 27. 8. 2010 20:55

Tak jsem to vyřešil, dvě bedny ve krerých přišli behringery jsem vyplnil tvárnicema a to celý podložil malýma tvrdýma krabičkama čornutýma z práce aby to mělo širší základnu, nehnul jsem s tím pomalu ani já , natož kocour. :D
thePrayer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod VladoBA 28. 8. 2010 09:26

Opravujem: "Samozrejme, da sa aj piesok, strk, olovene gulocky, tvarnice, atd.,..." :D
VladoBA
Mírně pokročilý

Předchozí stránka