Ekkar ma mozno pravdu v tom co tvrdi no ja som uz pocul aj nazor ,ze ani Ortofon nie je to co byval..... Kazdy nech si to preberie sam.
Pre mna jediny a prinosny pocin v zmysle lepsej hudby nebola ani tak vymena prenosky ako vymena kablovania.
Treba si uvedomit ,ze Tesla ci Lenco uz maju v tomto pripade cosi odohrate a navyse materialy co sa pouzivali vtedy nie su to co sa da pouzit teraz.
Navyse ani taky Project v zakladnej verzii nepouziva nic svetoborne. samozrejme co by sme chceli za tu cenu.
Mam Debut III a mal som Lenco L435 a pouzity kabel na prepojenie je ten isty ako v terajsom Debute !!!!!

Cize rovnaky "hnoj" a tak to aj hra. Napriek tomu ze je tam pouzita prenoska Ortofon OMB 5E tak nie je co jasat.
Po vymene kablovania na prenoske na NC 500 za ine lepsie aj s obycajnou Ortofon OMB 5 bol zvuk kdesi uplne inde.
Preto mam opodstatnenu obavu ,ze Ekkar-om navrhovany upgrade bude mat zatial vyznam, no zas na druhu stranu preco to nekupit a zbytocne sa tak vyvarovat zbytocnemu vyhadzovaniu penazi....
Kazdopadne tie kable treba! vymenit.
-- 10. 11. 2012 10:12 --Hans1983 píše:Kde zakoupit ty přenosky OMB-10E ?

Teda ještě sem nenašel kolik stojí.
Si robis kozy??
http://elektro.aukro.cz/nova-vlozka-ort ... 24304.html