Ahoj,
vylepšil svoji kancelářskou poslechovou sestavu pro pracovní poslech z PC (pokužívám repro Triangle Borea BR2, DAC Topping DX3 Pro Plus, zesilovač Fosi Audio TB10D a hudbu streamuji z Tidal z PC přes USB). Na obyčejný pracovní poslech to hraje slušně, ale mám dojem, že nějaké možnosti tu ještě jsou. Např. při přehrávání LDAC přes BT se mi zdá zvuk o něco čistší a detailnější, než přes USB)
Napadla mě tahle vylepšení:
- USB isolator (cca 500) - k rušení nedochází a malé vylepšení by to mohlo přinést
- lepší repro kabely (cca 1500) – zatím požívám nějaké obyč měděné, nic extra
- kabel mezi DAC a zesilovač (cca 500) – zatím to mám propojené základní jack tkaničkou
- lepší USB kabel (cca 500) – zatím základní kabel přiložený k DACu
- lineární zdroj k DAC (cca 2000) – používá 15V spínaný zdroj
Nemám s tíhle moc velké zkušenosti, proto mám na vás dotaz, která tato vylepšení (nebo i jiná) mohou zvuk trochu vylepšit, která více nebo která méně, co má cenu a co třeba nemá. Nechci do toho investovat nějaké velké částky. Jde mi v určitě o zvuk, ale důvodem je taky zvědavost a trochu hraní…přeci jen je to pracovní poslech v kanceláři. Proto do toho dám max do 5000 a klidně to může být z Ali (viz přibližné částky uvedené v závorce).
Jen pro doplnění…mám určitá pracovní omezení, takže jiný způsob přehrávání není možný a musím si vystačit se streamem z PC, nemůžu instalovat SW nebo se připojit jiným streamerem na síť.
Díky za Vaše rady a názory