jarešek píše:Abych to nějak rozumně ukončil, Kamasu mně opravdu nejde o to, jestli je nebo není něco lepší než ten můj DAC. Ten mi je u perdele, napsal jsem jen svůj pohled na věc a vidím, že tady jsou ortodoxní hi-fi maniaci, takže jsem to měl asi formulovat jinak. Tímto to z mé strany ukončuji.
Nejde ti o to jestli je něco lepší, ale neunesl jsi, když ti někdo řekl, že je a že to co sis vybral ty a vsugeroval sis o tom, že "je to v té ceně asi nejlepší krabička." Napsal jsi jen svůj pohled na věc, ale neunesl jsi, když to samé udělali i jiní (kteří ale evidentně o problematice vědí o dost víc než ty).
V tejhle diskusi o levnejch základních stroječcích fakt nejde o žádný nějaký tvý "ortodoxní hifi" to vypadá úplně jinak. Jde o to, že tu tvrdíš, že to co máš ty je nejlepší a nedokážeš unést, když ti někdo řekne, že to není pravda (což je pravda) a ty v reakci na to hned začneš prskat, shazovat protistranu v diskusi a snažíš se protlačit svou pravdu za pomocí argumentů, který jsou silně subjektivní a k tomu ne zrovna logický.