od MgX 8. 3. 2011 17:22
Myslím si, že by si každý uživatel nejdříve měl sám sáhnout do svědomí a teprve následně prezentovat svoji čistotu, neomylnost a nespravedlnosti, které mu někdo činí. Tak nějak by bylo vhodné aby si každý nejdříve „zametl před svým prahem“. To není konkrétně mířené - jedná se o obecně „prospěšnou“ věc.
Co se týká Galerie ... napište sem do sekce, kde přesně se co dramatického stalo - dejte odkaz a věc se v nejbližší době bude řešit. Jestliže toto berete jako sprosté bonzáctví, je to vaše hodnocení a vaše rozhodnutí.
Já sám zaznamenal v poslední době stav, kdy jeden uživatel jinému píše v Galerii, že nemá dávat ty a ty fotky, protože je to hrůza. Jednalo se o fotky prodeje satelitů, kdesi v zahraničí. Osobně si myslím, že takové foto může být pro leckoho zajímavé.
armamane Ty si neustále na něco stěžuješ, promiň ale je to tak. Jak je možnost, hned je „oheň na střeše“. Opět - jestliže máš pocit, že se někde něco nevyřešilo - ohlas příspěvek. Pokud stejně nikdo nereagoval, pošli SZ přímo mně, zkusím věc vyřídit. Ne, opravdu nemáme zájem někomu nadržovat a protěžovat ho. Uživatelé jsou na stejné úrovni bez rozdílu věku, pohlaví, národnosti ...
...a já je nerozlišuji ani dle toho, zda ovládají pravopis. Každý je nějaký - jeden umí to, druhý zase toto. Každý má možnost se na fórum registrovat a slušnou formou v rámci pravidel položit dotaz. Jestliže mu nejde čeština, tak to neznamená, že odpověď nedostane.
Nenahlásit příspěvek, kde se rozvinul flame, ale nahlásit ten, kde je nějaká gramatická chyba - no sorry, ale člověk by měl alespoň trochu rozlišovat vážnost situace. Toto opět neplatí na konkrétní osobu, ale jedná se o všeobecné zamyšlení.
.... a mezi námi gentlemany ...když jsem tím tak pohoršen, mohu uživateli, který se provinil vůči pravidlům pravopisu, poslat SZ a tam ho na chybu, slušnou formou, upozornit...
S pozdravem MgX