Zdravím,
v Galerii existuje nějaký blacklist, který si mohou uživatelé nastavit?
Okomentoval jsem fotku Nordlanda s difuserem, přesně si nepamatuji text, ale něco ve smyslu "jaké máš měření z poslechového místa před a po umístění difuseru?", odpoledne se chci podívat, zda mi odpověděl a jakých výsledků úpravou dosáhl a najednou na mě vyskočí "Tuto fotografii nemůžete hodnotit a komentovat."
To si jako vkladatelé fotek filtrují co jim nejde pod zub a nechají si pod fotkou jen oslavné komentáře? To se zrovna může Galerie přejmenovat na Nástěnka samochvály. Nezdá se mi to moc etické
. Tuhle možnost zásahu (blacklist, mazání příspěvků jiných uživatelů...) by měli mít jen moderátoři.
Stejný případ je i mazání fotek. Některé jsem měl zde oblíbené, uložené v prohlížeči jako Favorite, jelikož pod nimi byla i zajímavá diskuze, která se na samotném foru nevedla. Po čase si chci něco najít, připomenout a ejhle, informace je fuč
. Proč tohle mazání ze strany uživatelů nezrušit? Předpokládám, že většina registrovaných jsou dospělí, rozumní lidé, kteří umí dostatečně zvážit, zda sem nějaké foto vloží nebo ne a pro ně případné nevhodné příspěvky můžou nahlásit ke zvážení a příp. smazání moderátorem.