Je vidět, že na to forum málo koukáš přez "
nové příspěvky" a nebo nečteš pozorně. Příspěvek si posobě přečtu téměř pokaždé, když to čas dovolí. Zmiňoval jsem slovíčko roztžitost. Rychle po sobě přečtu text, ale název už mi unikne, neuvědomím si to a tak to odešlu.. a jdu do práce. Večer už editovat nelze, když třeba někdo reaguje. Nejde ale o mě. Já tu chybu udělal jednou a nejspíš by se neopakovala
takže tu lenivost si vyprošuji
Třeba já nehledim pokaždé, v jaké je téma sekci, dívám se po názvu a klikám na poslední příspěvek
. Asi jsem jiný. Prostě, nemám zas tolik času, ikdyž jde o milisekundy, pročítat všecko. Takže kouknu na názvy témat a automaticky bych přehlížel ty s označením
Prodám. Říká se tomu efektivita.
A že těch případů neni málo. Jen namátkou:
HS-DACTEAC WAP-2200BABEXaudio Twister bi-wiLittle Dot MK IVAktívne monitory FOSTEX PM1 mkIInové stĺpové JBL LS60 - výhodné HiFiACOUSTIC ENERGY AELITE 3Jde o malou prkotinu. Ale ta prkotina zefektivní pročítání fora o dost velký kousek. Odarův nápad byl dobrý.
-- 13. 3. 2011 13:19 --fungovalo by to podobně, jako identifikace uživatelů podle avataru. Taky podle toho co koutkem oka zahlédnu v rohu příspěvku, zvážím jestli má pro mě cenu to číst nebo ne, nečtu nicky, lidi znám podle obrázku. Převážně. Je to podobné.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.
iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů
Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8