od Odar 11. 10. 2012 18:14
Vazene vedenie fora. Dovolim si k situacii komentar zo svojho uhla pohladu a viac sa tym nemienim zaoberat:
- nedavno mi pisal slusne moderator VanDave a pytal sa ma, aky mam dovod na pouzivanie skratenych odkazov, slusne som mu to vysvetlil, odpoved naspat som uz nedostal, tym som toto povazoval za vybavene a dalej tomu nevenoval pozornost ( = nebolo mi oznamene, ze mam tuto formu odkazov prestat pouzivat, ako vyssie pise EKKAR a zavadza, pretoze mu to tak vyhovuje)
- dnes mi EKKAR bezdovodne zeditoval prispevok, pretoze ma na to prava a postavenie na fore. To by mi az tak nevadilo, ale zmenil informacnu hodnotu toho prispevku
Pytam sa:
Preco moderator nezmenil skrateny odkaz za ten, na ktory to bolo linkovane, aby zabezpecil aj informacnu hodnotu, ktoru tento prispevok pre zakladatela temy mal a neposlal mi slusnu spravu, ze vedenie fora uvazuje o tom, ze tieto skratene odkazy zakaze a bolo by vhodne, aby som ich prestal pouzivat? Pretoze moze a ma na to pravo.
Co ak bolo za tym ale nieco ine a dotycnemu moderatovori nevyhovoval odkaz, ktory som tam dal a je za tym len obycajna cenzura? To sa nedozviem.
Veci sa daju robit aj slusne a daju sa robit aj z pozicie sily. Myslim si, ze uzivatelia su to prve, co by si vedenie fora malo vazit a takto by k veciam malo aj pristupovat.
Nech sa kazdy nad tym zamysli a preberie si to sam. Viac nemam co dodat. Ospravedlnenie neocakavam - to sa tu nenosi.