od MgX 15. 4. 2019 18:58
OK, takže si o tom povykládáme trochu víc, abys snad a možná i pochopil.
Místo toho, abys chápal, že jsi porušil pravidla, tak na zásah reaguješ neadekvátně, protože Ti nebylo dostatečně oznámeno, takříkajíc dopředu, že někde něco děláš. Promiň, ale nejsme v mateřské školce - píšu to už po několikáté. Nebudu psát uživateli, že si nesmí dělat zadarmo reklamu na svůj projekt, když obdobný zákaz platí zcela běžně v rámci internetových fór. Nebudu čekat na jeho reakci, která ani nemusí přijít hned, protože například nebude týden na fóru, nebo si jen SZ nepřečte. Moje „povinnost“ tkví v tom, že mám udělat pořádek v souladu s pravidly. Zásah byl proveden ihned, jakmile jsem zjistil porušení pravidel. Informován jsi byl ihned v příslušném vlákně, kam jsi pár hodin předtím přispěl (opravdu nemůžu za to, že někam hodíš příspěvek a dál se už o vlákno nezajímáš), ale pozor - ještě jsi měl oznámení přímo v podpisu. A zde nastal problém!
Namísto toho, abych zcela - jak píšeš Ty - autoritativně smazal komplet celý podpis, tak jak je to běžné, ponechal jsem jeho nezávadnou část. Jenže podpis má omezen počet znaků - proto se mně tam nevešlo komplet celé upozornění, ale jen jeho část. Domnívám se, že takovéto upozornění i přesto bylo více než dostatečné a SZ nebylo zapotřebí. Projevil jsem tedy onen přátelský a slušný přístup, o který žádáš, avšak stejně nezafungoval. Bohužel.
Z druhé strany. Jsi pro pravidla, ale nemáš je v paměti, proto máme smůlu. Četl jsi je před více než deseti lety, takže nic. Když sedneš do auta, a projíždíš křižovatkou, pojedeš na červenou... myslíš, že někoho bude zajímat, že jsi autoškolu dělal před patnácti roky? Ne. Možná by to, vážený uživateli, chtělo taky trochu oné zdravé sebekritiky, která občas bolí, pálí a vůbec není moderní.
Princip jakým jsem to udělal byl tedy běžný a standardní. Smazal jsem reklamu na Tvůj soukromý projekt, reklamu, kterou sis zde zadarmo a proti pravidlům vyvěsil a informoval Tě o editaci podpisu na dvou místech, přičemž jedním z nich byl samotný podpis. Pokud se Tě to dotklo a cítíš se zaskočený, evidentně nepatříš mezi neslušné drzouny, kteří si dělají co chtějí. Když k tomu ještě přidáš trochu zamyšlení nad fungováním fóra a prací admina a moderátorů, možná se dopracuješ v myšlenkách trochu někam jinam, než jsi byl na počátku. A sám sobě si řekneš - udělal jsem chybu, zásah byl adekvátní. Nic se nestalo, jedeme dál.
A tak to beru já. Nic dramatického se nestalo, jedeme dál.
//mimochodem, ten podpis nemáš zakázáno editovat. Takže si tam můžeš vložit cokoliv, co neodporuje pravidlům SF, slušnosti a zákonům ČR
S pozdravem MgX