TH1RT3N všiml sis zrovna několika málo specifických ranků, které nejsou rozšířeny dramaticky a mají určitý „historický“ podtext. Jedná se opravdu o zanedbatelný počet uživatelů - skoro bych řekl - počet, který se dá spočítat na prstech jedné ruky. Navíc se jedná o zkušené uživatele, kteří jsou tu velmi dlouho a dokonce byli u zrodu avmania.cz, či se jedná o bývalého administrátora.
Myslím, že trochu přeceňuješ význam hodností. Asi k tomu máš nějaký zvláštní (osobní) důvod. Není třeba se kvůli hodnosti cítit nedoceněně. Myslím, že většina lidí si zde svoji reputaci musela vysloužit spíše odsloužením, než pouhým počtem příspěvků a zvýšením hodnosti. Co si všímám v mnou hlavně sledovaných sekcích věnovaných televizím a satelitům, uživatel je rád za každou radu. Je mu celkem jedno, kdo ji dává. To je čistě Tvůj pohled na věc. Navíc u některých stačí kliknout na počet příspěvků, anebo si jich pár přečíst a hned víš, kdo Ti radí. K lepší „čitelnosti“ uživatelů a rádců jednoznačně přispívá pobyt na fóru.
Nečetl jsem Tvé příspěvky, navíc jich zde nemáš moc. Nejsem/nejsme tudíž schopen/ni adekvátně posoudit, zda audiu rozumíš, popř. do jaké míry. Přínos pro fórum má každý uživatel, který je schopen druhému jasně, jednoznačně, přehledně a ve vší slušnosti poradit. Paradoxně hyper-odborník může být tak moc odborně naladěn, až se BFU v jeho radách rychle ztratí. Tudíž může následovat jen komunikace v rámci dalších velmi znalých uživatelů. BFU má ale smůlu.
A když jsme v té družné debatě, tak ještě detailně.
TH1RT3N píše:To MgX:
Zaregistroval jsem se zde před půl rokem a to z důvodu dotazu. Jinak jsem stálým čtenářem více jak čtyři roky, tuším..problematice audia myslím trochu rozumím.
Pokud jsi skutečně STÁLÝM čtenářem více jak čtyři roky, musíš o fóru, jeho zvyklostech, rádcích atd. atd. vědět mnoho. Tvůj náhled/jeho část pak kontrastuje s výše uvedeným.
Tím, že vytvářím formu protinázoru, nevykazuji neochotu se nad stavem zamyslet. Nyní tedy zvláště v rovině „specifických“ ranků. Zbytek je zcela jistě na případném komplexnějším vyhodnocení, které by muselo být zváženo hlavním vedením.
TH1RT3N píše:Ano, pravdou je, že pouze čtením nikomu nepomůžu, ale myslím, že na to jsou tady povolanější..(Bína, Bogino etc.)..i když tuším dvakrát jsem se pokusil někomu poradit s rozhodování mezi X3 a Ipodem.
Je dobře, že sis tuto úlohu vyzkoušel. Jak opakovaně uvádím, rádců je vždy nedostatek. Ne vždy ale je pozice rádce, ač sebezkušenějšího, jednoduchá.
TH1RT3N píše:To sortování mě ale irituje..protože pokud sem jde začátečník pro radu, určitě ne pro to, aby ji dostal od jiného začátečníka..Jak má chudák z popisu: Hi-Fi Kuře, strašidlo a pod. (tímto se nechci dotyčných dotknout) vědět, jak znalý audioproblematiky dotyčný je..pokud tam budu mít škatulku junior a jiný tam bude mít škatulku třeba bagr, přestává to dávat smysl..
Mě irituje lidská hloupost, neochota pomoci druhému, zbytečná agresivita, internetové „hrdinství“. Neboť na žádném fóru nepatřím mezi lovce ranků, ani počtu příspěvků, hodnocení uživatelstva je mi více/méně volné.
Individuální vytváření jakýchsi „superrádců“, by v konečném důsledku mohlo negativně ovlivnit ostatní uživatele. Vím, jak se občasně reaguje na některá „povýšení/nepovýšení“. Taktéž je nutno vzít v potaz, že odborník skutečně nemusí být dobrým rádcem, a to z mnoha důvodů. Třeba i proto, že není schopen udržet nervy na uzdě, ubránit se vulgaritám...
Zde opět platí, pokud fórum detailně sleduješ čtyři roky, víš. Pokud nevíš, nesleduješ detailně...
TH1RT3N píše:Momentálně smolím dojmy, zkušenosti a srovnání sluchátek které se zde moc neobjevují a které vlastním. Tak snad už ze mě bude alespoň ten junior.

Není nutné být frustrován z ranku. Jestli máš ale na mysli spíše pojmenování jednotlivých hodností, pak se samozřejmě dá zamyslet nad teoretickým vylepšením.