Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Každej z nás tady začínal jako "kolemjdoucí". Nikdo nedostal svůj "rank" zadarmo. Ani tady, ani nikde jinde. Každej si musel a musí svoje postavení zasloužit - a věř tomu, že pokud mají něčí rady nebo odpovědi obecně hlavu a patu, tak se o ně budou ostatní zajímat i kdyby byly od pětiletýho fakana. Je to prostě o tom nejdřív něco zřetelně učunit pro druhý - a pak za to teprve můžeš něco požadovat. Do tý doby holt můžeš akorát sedět a šoupat nohama. Ano, dneska tady mám statut moda s atypickým rankem - ale než mě tady začal někdo brát vážně, musel jsem prokázat, že mám na to někomu radit - a samozřejmě jako "mlíčňák", "bažant", "greenhorn" neboli "zelenáč". Proč tady lidi berou Šeďoura, Armamana, Ryana Gigse, Bínu nebo Kocmeistra? Ti taky samozřejmě začínali jako "greenhorni". A ani jeden z nich nedržkoval, že by chtěli bejt z fleku členové "high society" - ale poctivě si to odmakali. Takže dokud nedokážeš poctivou prací, že máš na to jezdit mezi smečkou pilotů F1, budeš mít holt na zadku ten začátečnickej trojúhelník - a až prokážeš, že skutečně umíš, dostaneš se automaticky do vyšší ligy. Jako všichni ostatní, co v ní už jsou.TH1RT3N píše:...
Píšeš, že neřešíš jestli jsi někde junior, nezlob se, nevěřím..Po dvaceti letech zkušeností v audiu bys jím nechtěl být nikde. To je jako dát si na Ferrari značku začátečník..obrazně řečeno.
Kdybych po nějakých zkušenostech v audiu přišel pro nějakou zásadní, specifickou radu při zásadním rozhodování, od člověka se škatulkou začátečník, mlíčňák, junior bych měl problém ji přijmout a řídit se jí. Prostě dle mě jsou tyhle ranky jako počitadlo příspěvků zvoleny nešťastně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků