AVmania.cz last.fm group

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Emokid 26. 12. 2009 22:13

V podstatě vieš všetko čo je treba. :-)
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kocmeister 27. 12. 2009 12:37

Tak když jste tohle starý téma oživili tak toho využiju k menší agitce :-D . Podle mě je last.fm úplně perfektní věc a doporučuju založení účtu každýmu kdo ho ještě nemá (a zároveň poslouchá z PC nebo z Mp3 s podporou scrobblingu) Opravdu užitečnej nástroj. Už mi to doporučilo tolik hudby, o který bych jinak neměl šajnu. Ne opravdu nebýt last.fm tak vlastně svym způsobem nevim co poslouchat. Neměl bych takovej záběr jako dnes. Last.fm považuju osobně za mnohem užitečnější a tim pádem lepší záležitost než facebook :tleskani
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod papaboot 27. 12. 2009 13:03

Takže mám jeden lama dotaz. K přehrávání používám pouze mediamonkey, na tu sem si sehnal plug-in a vypadá to, že dokonce funkční. Ale zobrazuje mi to pouze now playing a nic se nikam nezaznamenává, tudíž ve statistice mám pouze to co sem si pustil konkrétně na stránkách last.fm a nic víc. Neví někdo co s tím?
papaboot
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 27. 12. 2009 14:00

Jo, jo, uz som tam. Uvidim, co mi to doporuci. Ale "zit" to zacne az ked zacnem chodit do prace. Na PC pocuvam len v praci. Ocakavam, ze to rozsiri moje obzory, ako pise Kocmeister.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod soundtrackofil 27. 12. 2009 14:43

no :)
http://www.last.fm/user/OSTmaniac

a teraz už len našetriť na AKG K701
sandisk sansa clip 8gb strieborný + Phonak Audéo Perfect Fit Earphones
soundtrackofil
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 27. 12. 2009 14:50

To si dobre rozmysli - s K701 to vsetko len ZACINA :D :D :D :P
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod soundtrackofil 27. 1. 2010 15:43

odar :D

ludia, mam otazku, ale nechcem kvoli nej zakladať nove forum. ked si napalim hudbu s cd do pc, vo formate WAV, a chcem ju otagovať, nejde mi. skúšal som tagovať cez foobar. chcem si otagovať kvoli last.fm
sandisk sansa clip 8gb strieborný + Phonak Audéo Perfect Fit Earphones
soundtrackofil
Junior

Odeslat příspěvekod Kocmeister 27. 1. 2010 15:58

Wav nejde otagovat, musíš to převést na Flac. Teda alespoň u mě, taky ve foobaru.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Alphi 27. 1. 2010 16:00

The only tagging system in wide usage for WAV is the Broadcast Wave Format, stored as a RIFF chunk.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frantalop 28. 1. 2010 19:49

zdravim, mám problém se scrobblingem v ipodu classic ... mám stažený plugin do lastfm softu, přehrávač to detekuje jako apple iphone, ale skladby se nepřičtou. Ipod mám chvíli tak prosím o radu :)
frantalop
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 28. 1. 2010 21:42

Měl jsem podobný problém, myslím že se stačilo si jen nějak pohrát s registry. Pohledej na forech last.fm, tam byl někde návod.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Předchozí stránka