Všiml jste si nějakýho audiofila ve vašem okolí? Nebo naopak borce co chtěl vypadat stylově?
Nechci tu ponižovat 90% většinu lidi s peckama i když některé usazeni sluchátek do uší jsou skutečně úsměvné

Spíš mě jde pouze o zajímavosti, nebo povšimnutí kolegů posluchačů.
Co se týče zvuko-znalých tak celkem často potkávám jednu slečnu se Sennama HD 465 v tramvaji, sice jsou to otevřená sluchátka, ale pro její vzhled ji to odpouštím a na její obhajabu upozorním že neposlouchá příliš nahlas (je slyšet míň než většina peckařů a jen když stojí tramvaj).
Další zajímavější, byl student s nějakým hudebním nástrojem a tmavýma Gradama na uchu (model vám neřeknu) chvilku jsem měl podezření že se jedná o HMPF dokud nevytahl mobilní telefon bez zesilovače kam byla Grada zapojena

Pak v době fi 5 pro jsem potkal "kolegu" s fi 5 EB, spokojeně jsme pokyvli hlavou a sli oba dal

A borec na konec! Nedávno jsem radil v tramvaji kámošovi ať si k PC koupí PX100, ovšem to slyšel Hip-Hoper na proti a vytahl je z baťohu. Tak na ně upozornil kamoše a typek se začal citit namachrovaně a tak je přehodil přes kulicha (ano spravně přes) a osolil svého ericsona co to dalo. V ten moment jsem měl z hip-hopera dost a začala jsem přemejslet nad inteligencí. Ale možna překrytí uší čepicí vytvaří specialní efekt

Mate vy zkušenosti s posluchači v běžném životě ? A tímto vyhlašuji soutěž jaké nejlepší sluchátka jste vyděli u cizich lidi a jaké jste vyděli největši antiaudiofily