Diskuze o pivu :D

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cumel30 19. 5. 2009 22:30

vanDave píše:Co říkáte na Stella Artois? Prý/prej ;-] je to dost dobrý.

Prazdroju nesiaha ani po členky,ale dá sa srkať do gágora. o<:) 8-)
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kozousch 20. 5. 2009 07:29

Stella Artois je zakuklený Staropramen. Ale že by Prazdroj byl výrazně lepší .....
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 20. 5. 2009 13:33

Pánové, nejhorší pivo, co jsem za posledních 14pil je Budvar :D to je prostě kekl :D
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Morlith 20. 5. 2009 14:41

tak s tymto suhlasim
inac odporucam argus 10tku... sa z vas stanu naruzivy popijaci kofoly )
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 20. 5. 2009 18:45

Myslím,že v (ne)kvalitě nic nemá na Bánskobystrický URPÍN z přelomu 80. a 90. let minulého století (Slováci, opravte mne, jestli jsem se seknul v umístění pivovaru). Tak URPUTNOU SRAČKU, jakou jsem měl vždycky, když jsem tuto kapalinu požil (sloužil jsem nějaký čas ve Zvolenu), nikdy po ničem jiném nepamatuju...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ovo 20. 5. 2009 21:29

No, ještě jsi nepil "Blgarsko Šumensko", jinak by sis Urpínu vážil.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 20. 5. 2009 21:41

Ovo píše:No, ještě jsi nepil "Blgarsko Šumensko", jinak by sis Urpínu vážil.

Nijak po tom netoužím, věřil bys mi to? Pil jsem i "Золотой Колосс" - a to byl patok nad patoky...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ovo 20. 5. 2009 22:36

:) Já jsem to ve skutečnosti taky nepil, sice jsem moc chtěl, jen mi to neprošlo za mandle. Jak píšeš ty bukvice?
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karkar 20. 5. 2009 23:57

Hmm no, koukam docela se vam diskuze o pivku dari... Jak ji procitam, dostal jsem ukrutnou chut na opravdu dobre ceske pivko... Bohuzel jsem celkem dlouhodobe v Irsku... No z ceskych piv tu maji cepovane Budejky (celkem ujdou), v jedne hospe maji tocenou plzen a v nekolika toci staropramen. Vsecko lezaky. V jedne slovanske toci tusim smadneho mnicha, starouse aaa KOFOLU!!!:-).... Jinak tu maji v kazde hospe rekneme 4-5 mezinarodnich piv (Heineken, Budweiser, Becks, Forsters, Miller, + light verze), cider Bulmers (takovy jabcak tusim 4.2% ale vcelku dobry) a hlavne mistni "pivka" jako Smithwicks, Murphys ale hlavne tu toci Guinness...
Dle meho nazoru, podporeneho nespoctem noci stravenych za posledni skoro 3 roky v mistnich pubech muzu konstatovat, ze porad ceska piva (alespon lezaky) jsou chutove uplne jinde nez ta mezinarodni. Ac je to s podivem mistni je maji celkem radi, ale porad je berou jako raritu ktera se neda pit cely vecer jelikoz jsou prilis "chutove hutna" (receno jako strong) a clovek je pak pivem citit. Tudiz jsou brana jen jako zpestreni. No na druhou stranu se jim nedivim, Budejovice jaks taks ujdou, nicmene po Staropramenu mam pokazde ukrutny bolehlav, asi je to tim kodrcanim prez vodu i cele irsko... Mimochodem cenove jsou kolem 4-4.5E za pintu (prumer az nadprumer -plzen) a vetsinou i s natocenou cepici.
Nicmene co tu muzu hodne je Guinness, naprosto doporucuju zajet a ochutnat mistni toceny, v 99 procent hospod je tu lepsi nez kdekoliv ve svete.... Ako sa paci vam?
Časy jsou zlé, Kamile...
--
Potichu: Atom PC @ Debian->FLAC->Squeezebox Classic->Dispre II v 4->Senn HD 595
Nahlas: Atom PC @ Debian->mp3/FLAC->Squeezebox Classic->M-Audio BX5a
Na ven: Iriver T10FM->Koss Plug
karkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 21. 5. 2009 06:55

Jen si to tam užívej. Ten (Star)opramen nebude český, bude to jen přebalená Stella Artois. O čepovaných Budějovicích na ostrovech jsem ještě neslyšel, pivovar snad ještě patří státu (nebo ne?), tak to bude asi opravdu z Čech. Vůbec nepíšeš o "ales", pije se to v Irsku? Nebo jen v Anglii? Nikdy nezpteplá ani nevyčichne :)
Bulmers znám jenom lahvový, osobně cider nemusím a mezi piva bych ho moc neřadil.
Ty ceny jsou strašný, vzpomínám, jak jsem pro další rundu pro stůl chodil s kreditkou, protože tolik peněz jsem u sebe nikdy neměl.

EDIT: aha, ten Smithwicks je ale.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karkar 21. 5. 2009 13:56

To Ovo,
Z ales tady maji vetsinou jen ten Smithwicks, primo tady maji jeste mistni Galway Hooker (Na prvni napiti super, pinta vsak nejde temer dopit)... Nicmene je tu pub Bier House kde maji nespocet piv z celeho sveta, tam nekolik jinych "ales" maji, zejmena z UK.
Co se tyce Bulmers, prekvapuje me, ze ti moc nejede, viz zminka o ovocnem vinu v podpisu. Vzdyt je to v podstate jablecne vino, dosycene, filtrovane a pasterovane, mozna naredene ;-] Uznavam ze jsem si musel na "yak piss" krapet zvykat, ale posleze zachutnalo a da se na tom stravit prijeme "lehky" ovocny vecer... (no az na to dost krusne rano potom)...

Jo mimochodem k tem cenam, v marketech jsou tu piva zhruba za polovinu nez v hospode... Nicmene tocene je tocene, o tom neni pochyb...
Časy jsou zlé, Kamile...
--
Potichu: Atom PC @ Debian->FLAC->Squeezebox Classic->Dispre II v 4->Senn HD 595
Nahlas: Atom PC @ Debian->mp3/FLAC->Squeezebox Classic->M-Audio BX5a
Na ven: Iriver T10FM->Koss Plug
karkar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cumel30 21. 5. 2009 17:32

Dzordano_Bruno píše:Pánové, nejhorší pivo, co jsem za posledních 14pil je Budvar :D to je prostě kekl :D

Kua ale toto je naj pivčo http://www.czechpubs.cz/beers/bud-super-strong-16.html
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 21. 5. 2009 18:29

cumel30 díky za tip ... to budu muset vyzkoušet :-)
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod cumel30 21. 5. 2009 18:38

MgX píše:cumel30 díky za tip ... to budu muset vyzkoušet :-)

Skús je to bomba,ja som minule po ôsmom takom stratil reč,posunula sa mi gravitácia a videl som mamuty. 8-) 8-D o<:) :potichu
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 21. 5. 2009 21:44

karkar píše:...Co se tyce Bulmers, prekvapuje me, ze ti moc nejede, viz zminka o ovocnem vinu v podpisu. Vzdyt je to v podstate jablecne vino, dosycene, filtrovane a pasterovane, mozna naredene ;-]

No, já už na ovouše moc nejsem, asi tak od té doby, co Vašík Klausů zrušil dotace na ovoce. Ale strávil jsem s ním nejveselejší období svého života.
Cider není jako víno, pije se jako pivo, po litrech, takže když si můžu vybrat, tak mi víc chutná to pivo. To neznamená, že ho zatracuju :), já piju všechno.
Ovo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka