Ale stalo se to nejhorší, co se stát mohlo. Objednal jsem si ho! Proboha proč?
Jedu autobusem na delší výlet kolem 16 hodin, nabíječku nebudu mít kam strčit a ať počítám jak počítám potřebuji alespoň 18 hodin výdrž. Volba byla jasná, koupím nový přehrávač. Tak jsem si dal jednoduché kriteria:
- Vydrž minimálně 10 teoritických hodin (poslouchám potichu a nevěřím tomu že budu měnit pořad písničky, takže by to mohlo být realný)
- Alespoň 8 GB paměti, slot na kartu je plus
- Nesmí to být žadný čínský šmejd a společnosti jako ZEN, ipod ....
- kompaktní rozměry
Atak v uzkém výběru uvízlo:
- iaudio i9 (MP4 nechcu, a nic použitelného jinak nemaj)
- Iriver Lplayer (ale to už by byla uchylárna

- Sansa Clip plus
A to je konec. To proboha už nikdo nedělá kvalitní MP3 přehravače??????? Proboha vyběr ze třech přehravaču, kde to žijem?????
Tak samozřejmě jsem vzal Clipa.
Irivru doma máme "plnou skříň" tak proč jít najistotu a nezkusit něco jiné? Promin Irivriku.
Iaudio cena 3000 není nic zavratného, je to sice o litr víc než konkurence. Nebudem si ale nalhávat, baterka a dílenské zpracování jsou pořad jinde než dva předchozí. Však nemá slot na kartu, no a ta cena? Mám to jako vedlejší přehravač, Lplayer nechci nahrazovat. Takže omlouvám se Iaudio, ale ani dnes nejsi na programu dne.
Takže Sansa Clip

Už mě to fakt štve, Clipa mám plný zuby a nakonec jsem donucen si ho koupit taky? Tu už přece nemůže být normalní.

Má taky někdo už vytvořenou nenávist k tomu krámu malému? Nebo jsem jediný komu už leze na nervy.