Oddelovak
Exact power, ktory mam moznost kupit z druhej ruky ma filter, u 2 digi zasuviek zdvojeny. Co som cital "u susedov", vyslo mi to tak, ze lepsi vysledok filtrovania je vzdy vtedy, ak zariadenie (narocky nepisem "pracka", pretoze to je ine zariadenie) ma aj oddelovacie trafo. Vykonovo som hodnotu skatule konzultoval s vyrobcom mojej zostavy - pri 1800 W nevidi problem. Dokonca nevidi problem, ak by som zakupil druhy koncak do BiAmpu.
Tu som sa naopak docital, ze pod 2kW nemam ist,
Martin..net (ktoreho nazory si vazim a uz mi velakrat pomohol a poradil) odporuca dokonca este viac.
Ty zas naznacujes, ze nech sa na to vyprdnem a vezmem cisto filter (z toho, co som uviedol zrejme nieco na styl IsoTEK, alebo
bubuxinov DIY filter).
Takze uprimne povedane - ako lajk, ktory sa prd do toho rozumie z technickeho hladiska - mam v tom akurat gulas. Takze najrozumnejsie mi pride pozicat si EP a ak to za tu cenu bude pocutelny prinos, trafa nebudu brumiet, nechat si ho a viac sa v tom nerypat.
armaman píše:Ja len,ze som ho unho nevidel.
Tak isto, ako si nevidel, ako ma riesene napajanie zvukovej karty v HTPC, ktore pouziva na predvadzacky . . .