Niekto z BA s dobrym DAC?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod slipknot27 1. 6. 2011 13:59

Caute nasiel by sa niekto z BA alebo okolia kto by bol ochotny ku mne zajst, mal by cas a chut, a doniesol by nejaky DAC aspon na urovni ako je carat sapphire? Alebo kludne aj nejaky BBdac alebo proste neco kvalitnejsie ako uDAC a zero. Moze si potom u mna vypocut natom moju zostavu DA audience 52SE + NAD C352 ;-)
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krovak_cze 1. 6. 2011 14:27

no nejsem si jistej jesi nekoho sbalis na NAD :D
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slipknot27 1. 6. 2011 17:13

Na NAD asi ne no, sak ale moze doniest aj nejaky dobry zos ;-) ;-) Ale chcel by som moju zostavu pocut na nejakom lepsiom DAC-u aby som vedel ci je ten uDAC tak ostry alebo ja neviem preco mam vkuse ten zvuk ostry ked tomu trosku otocim doprava...
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 1. 6. 2011 17:14

Uplne najlepsie by bolo, keby sa k tebe domov na tyzden prestahoval napr. cely Ketos :D
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slipknot27 1. 6. 2011 18:42

Odar: :love: :love: :love:
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slipknot27 5. 6. 2011 18:00

Nikto :?: :?: :?: Naozaj by som chcel moju zostavu pocut s lepsim DACom a to co najrychlejsie.
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 5. 6. 2011 19:44

No ja si nemyslim ,ze je tak ostry. Prave preto som aj na "zose" pouzil klasicky vstup a nie direct input ten pouzivam pre vstup z CDP.
Navyse uz tu o tom pisem pouzivam foobar vo verzii 0.8.3 pod WinXP.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod slipknot27 5. 6. 2011 21:52

Ja repro odkladam do krabice a predavam nad a idem si kupit custom sluchatka na tak dlho ako bude treba a ked nasetrim na fakt slusnejsi zdroj kable a zosik tak az potom repro vytiahnem a zapojim lebo momentalne mi to vobec nehra dobre, proste mam uz dost vysoke naroky...a na tie sluchatka sa ale fakt tesim, to bude bomba...a potom si ich aj necham...vyratal som si to tak ze do roka by som mal nasetrit aspon minimalne 1000 eur a ked to bude trvat vyse roka tak nech, tentokrat budem rozumne setrit...takze uz nehladam nikoho s dacom a repro odkladam a neriesim, budem setrit...
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 5. 6. 2011 22:02

:hm Tak vela stastia.....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod krovak_cze 5. 6. 2011 22:08

jesi mas vyssi naroky, tak nechapu na co si schovavas dvoupasma :D
krovak_cze
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 5. 6. 2011 22:22

Uz do neho nestuchajte. Vsak viete, ze on sa do rana na to este vyspi a vsetko bude zas inak ;)
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slipknot27 5. 6. 2011 23:48

Nebude nic inak som rozhodnuty, nehra to podla mojich predstav a na reci ako preco mam 2 pasma nereagujem, tie repro prehraju vsetky 3 pasma do 1500 eur (nove bedne), tym som si isty, maju svoju kvalitu a na lepsie bedne tak skoro mat nebudem a su skvele, len treba dostatocne dobre zelezo a akustiku aspon zo zakladov poriesit...
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 6. 6. 2011 07:34

Odvazne slova. Vsetky 3 pasma do 1500 EUR :mrgreen:
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marek_K 6. 6. 2011 08:23

Odar, ved neklame nie? Take nieco ako tvoje jama to prehra..teda v priopade pripojenia na ten nad...A moje auto je rychlejsie ako vsetky skody 120 v republike.
slipknot27 - a kde sa prosim ta zrodili tie tvoje velmi vysoke naroky? pretoze tie ziskas tak ze pocuvas kvalitne aparaty a potom uz ti vadia horsie. Ale co som cital tak vsetko co si doteraz pocuval bolo totalny pruser.
Ale bud si isty ze ak s 352kou je to pre tvoje usi pruser tak aj so zosikom za 2000€ to nebude taky rozdiel. Byt tebou tak predam aj tie bedne a kupim potom vsetko spolu podla posluchu. Alebo si kup HD800ky ked predas bedne.
Marek_K
Junior

Odeslat příspěvekod Odar 6. 6. 2011 08:43

Mas pravdu. Na moje Jama som uplne zabudol. Tie to sfukne, ako sviecu - to je pravda :-[
Odar
Trvalý BAN

Další stránka