Bína píše:Jedinej s dražším kabelem jsem tu asi já(Wireworld starlight) a zatím čekám na dac, tedy jsem ho ještě vůbec nevyzkoušel. Koupil jsem ho ze zvědavosti.
bla bla bla bla bla, prosim ta, mozes si tie premudrele reci strcit trebarz za klobuk?
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Bína píše:Jedinej s dražším kabelem jsem tu asi já(Wireworld starlight) a zatím čekám na dac, tedy jsem ho ještě vůbec nevyzkoušel. Koupil jsem ho ze zvědavosti.
Bína píše:Nikdo tady ještě nezkoušel nějaký dražší USB kabel, jsou to tedy jen teoretické řeči co nemusí znamenat vůbec nic.
Jedinej s dražším kabelem jsem tu asi já(Wireworld starlight) a zatím čekám na dac, tedy jsem ho ještě vůbec nevyzkoušel. Koupil jsem ho ze zvědavosti.
Hergarok píše:To, co píšou v tom shopu o USB kabelech je podle mě kravina. Důležité je jen, aby byl ten kabel stíněný a neměl obří přechodové odpory (viz tohle vlákno: viewtopic.php?f=1874&t=1144512). Zbytek jsou podle mě jen vyhozené peníze.
Bína píše:A proč by měl něco objasňovat? Někteří lidé prostě vyzkouší drahý kabel a hraje na jejich sestavě pro jejich uši lépe. Nemusí vědět proč to tak je ani to dokazovat slepým testem. Prostě to tak pro ně je.
Slepý test je celkově vtipná záležitost, mávají s ním vždycky lidi při diskuzích o kabelech. Přitom existují i testy které "dokazují" že zesilovače a CD přehrávač za 10K Euro hraje stejně jako sestava z Tesca( http://www.matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm ). Proč ty máš tedy nějaký dac a nejedeš jen z Audigy když to taky dokazuje něčí test?
Drahé kabely jsem neslyšel tedy nemohu soudit, ale nelíbí se mi shazování ostatních názorů, i přes to že ten člověk s tím nemá zkušenost.
Typický názor HiFistyBína píše:A proč by měl něco objasňovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků