od dodino112 31. 7. 2011 15:10
Takto cez pismenka sa vela nezisti.Preto som takuto skusku poriesil spolu s uzivatelom -273,15C.Bol u mna na navsteve a priniesol pameline ex kable.Tak teraz si mozem dovolit tvrdit,ze nie je jedno aky reprokabel sa pouzije a vyrobcovia si za tie kable pitaju velke peniaze opravnene.Doteraz som mal klasicku medenu dvojlinku 2x6mm2.Ked som prehodil kable tak tam bol citelny rozdiel v podani zvuku a zmenil sa dost rapidne charakter.Povedal by som,ze urcite k lepsiemu.Na dvojlinke maju moje repra dost ostre vysky a toto bolo okamzite potlacene a stali sa viac kontrolovanymi.Celkovo dostali bedne vzdusnejsi a zivsi prednes a basy sa dost upevnili a pribudlo ich.Zacal som viac pozorovat lokalizaciu nastrojov a celkovo vlastne stereo.Tak ako mam bezne repra vzdialene od seba to uz nebolo ono.Hned si pitali ine rozmiestnenie a dostal som co som ocakaval po ich umiestneni blizsie k sebe.Podanie sa uplne zcelilo a to uz bolo co pocuvat.Aj ked sa v testoch na moje bedne vacsinou pise,ze nie su narocne na reprokable a ze hraju priblizne rovnako na vsetkyvch,tak rozdiel tam bol okamzite pocutelny.Takze len tak v skratke z nasho testu.Urcite po tejto skusenosti pojdem do novych kablov.Doteraz som si nebol isty na 100% ci to pomoze.No som si isty a na reprokabloch dost zalezi.
Nejake fotocky z testu:
- Přílohy
-

-

-

Pioneer VSX1015s , Pioneer DV 747A , KEF iQ90 , KEF iQ10 , Velodyne SPL1000r , PS3 slim 250Gb , LG 42PJ350
̿ ̿ ̿\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿