1) Výrobci kabelů dokumentaci na 100% nedoloží, proč je snad jasné každému kromě "kabelářů" ...
2) Kdo má za sebou základku ví, že kabel má jen kapacitu, indukčnost a odpor + skin efekt - nic víc, nic míň, tudíž takový člověk ví i to, že ti výrobci jsou jen zloději, kteří se opírají o velký "Hi-Fi problém" jímž je psychoakustika.
Nebýt psychoakustiky bylo by vše značně jednodušší, bohužel sluch je smysl značně nedokonalý.3) Pokud tě nezajímá zvuk ale jen to, jaká je značka kabelu a kolik stál - budiž, je to tvoje blbost,
zkus si někdy uspořádat slepý test a uvidíš (uslyšíš) jak to ve skutečnosti je.
Jenže ... hmm ... já zase zapomněl, ty se pravdy bojíš, takže jakožto pravý HiFista slepý test nikdy neabsolvuješ

DODATEK: kdyby někdo zase náhodou zapoměl, co je to psychoakustika, tak s dovolením odcituji
kocmeister píše:Vzpomínám si když jsem porovnával svoje HD800 a bubaakovi HD800. Přepojoval jsem je v zesíku hned za sebou. Nejdřív jsem byl naštvanej že jeho hrajou líp než moje. Potom jsem nasadil svoje a hráli líp než jeho tak se mi ulevilo. Pak zase jeho a zase pocit, že hrajou líp. Takhle pořád dokola vždycky co jsem měl na hlavě tak hrálo subjektivně líp
Audigy 2ZS => ZERO DAC => Amarok^2 => DIY elektrostaty || V hifi jde změřit vše mimo naivity a diletantství.
Fóra po celém světě zamořují ti, jenž mají problém psát srozumitelný text a pochopit psaný text. WTF ?!?!?