od MgX 3. 8. 2011 21:03
Moderátorův zásah ...
Už jsem z některých uživatelů taky „nějakej přetaženej“. Rád bych věděl, kolik je vám ve skutečnosti let. Jestliže jste plnoletí, pak mám dobrý nápad. Sejděte se někde osobně, vysvětlete si pojmy a dojmy a třeba si i roztrhejte spodní prádlo, pokud vám bude líp. ALE neobtěžujte OPAKOVANĚ vašimi bojůvkami, které sem, na odborné diskuzní fórum nepatří. Ano, přít se můžete o čemkoliv, ale ve slušnosti, bez otevřených, či skrytých a vychytralých narážek, které také přispívají ke vzniku flame war.
Skupina ve složení dodino112, Odar, Pamela ... a možná i někdo další, vytváří zvláštní ozón, který se mně prostě nelíbí.
Vážení přátelé, diskutující - odborníci i laici. Každý extremismus je škodlivý. Škodlivý je i ten váš, je totiž takový, že jste skutečně schopni se k sobě chovat hrubě, jen díky tomu, že má někdo jiný odlišný názor.
Já vám do této hypersuperodborné diskuze také přispěji. Každý, nechť si koupí to, co mu vyhovuje, to na co má peníze, to co si myslí, že mu bude dobře sloužit. Tři lidé si přijdou koupit TV, sluchátka atd atd. Přesto se tito nemusejí shodnout, který výrobek je tzv. nejlepší. Ano, jejich hodnocení je prováděno subjektivním vnímáním, nikoliv objektivním posouzením za pomoci prostředků moderní techniky.
No a co? To si mám koupit televizor, protože nějaká sonda tvrdí, že má nejlepší obraz, ač mé oči (když si obraz nastavím co nejlépe pro sebe) říkají něco jiného? To mám dávat na odiv všem, že jsem si koupil HIFI nejvyšší velikosti, protože to někdo změřil, přičemž mně tato HIFI vůbec nevyhovuje? To bych si teprve připadal jako idiot. Rád si nechám od ostatních poradit. Důležité však je - nezapomenout, že JÁ jsem ten, který bude výrobek provozovat, JÁ ho budu poslouchat, JÁ se na něj budu dívat ... a proto JÁ bych měl udělat konečné rozhodnutí, co mně nejvíce vyhovuje.
Nejvyšším parametrem, který by měl odsoudit výrobek na skutečné smetiště je jeho snížená jakost, vysoká poruchovost, či dokonce nebezpečnost. Ne to, že má trochu mohutnější basy, trochu rozptýlenější výšky atd. atd. Zatímco mému známému vyhovoval zvukový přednes s čistými výškami ... a že jich chtěl ještě hodně, zatímco mně byl bližší vyváženější přednes s příjemnou basovou složkou. Ač máme každý jinou představu o zvuku, měli bychom kupovat stejné výrobky?
Vznik flame war, který zde byl zaznamenán, bude dále posouzen v Interním oddělení diskuzního fóra. To, že jsem zmínil výše uvedené tři uživatele, neznamená, že by všichni měli být momentálně potrestáni.
Téma je momentálně ve stavu „LOCK“.
S pozdravem MgX