od MgX 6. 12. 2011 19:03
Odare, neřeš zde vaše historické bojůvky s uživatelem dodino112. To sem opravdu nepatří, aniž bych se chtěl vyhýbat čemukoliv. Kdybych chtěl reagovat, bylo by nutné napsat mnoho textu, který by se týkal zcela něčeho jiného – odlišného, vyřešeného. To, že jsi tehdy nepochopil moji omluvu a vysvětlení stavu je smutné, ale stává se to. To, že mně to nyní vytýkáš, je jasným důkazem, že stále žiješ v jisté křivdě – bohužel. Dále, ač mi to nedovolíš, se nebudu k Tebou zmíněnému vyjadřovat. Není to důkazem mé arogance, ale chuti nevytvářet problémy tam, kde nejsou, chuti nediskutovat o věcech „mrtvých“.
Tak nějak k tématu doplním -> Zde jsem se neomlouval za svoji nepřítomnost. Možná Ti to ušlo, ale vlákno bylo stále monitorováno moderátory našeho diskuzního fóra. I když se Ti můj postup nemusí líbit, já jako jeden z nich si následně sám zvolím kdy, kam a jestli vůbec přispěji. Navíc, jak jsem zde uvedl, je na našem rozhodnutí, v jaké fázi debatu ukončíme, popř. jak potrestáme viníky.
Já jsem se zde nezjevil „z cisteho neba“. Jsem na fóru skoro každý den, někdy několikrát a trávím zde mnoho hodin svého volného času.
Kritizuješ nás jako moderátory, místo toho, aby ses pozastavil nad tím, jak člověk je kvůli malichernosti schopen odhodit svoji slušnost a chovat se jako zvířátko. Toto vlákno je ukázkou chování člověka k člověku. Každý kdo přispěl, si může následně vyhodnotit, co a jak napsal vhodně/nevhodně, jak reagoval. I proto zde vlákno stále ještě je.
My jsme nikoho nenutili, aby konkrétně do tohoto vlákna přispíval. My jsme nikomu nepřikázali, aby v komunikaci využíval vulgaritu. My skutečně nebudeme BANovat uživatele jen proto, že má odlišný názor než ostatní … pokud ho vyjadřuje slušnou formou, pokud neporušuje pravidla fóra, či zákony této země. Sami si skutečně nemůžeme za to, že se lidé občasně nechovají slušně, a že jsou schopni kvůli hlouposti tasit nůž a vbodnout ho do jiného.
V případě, že se komukoliv, cokoliv nelíbí, má vždy možnost podat stížnost hlavnímu administrátorovi fóra.
Jestliže máš konkrétně Ty potřebu reagovat na má slova - využij prosím SZ. Ihned, jakmile najdu chvilku, Ti odpovím.
Vlákno jako takové zamykám. Myslím, že vše důležité již bylo napsáno. Vlákno zde ještě nějakou chvíli bude, následně ho odstraníme. K odstranění nedojde z jakýchkoliv zvláštních pohnutek, ale jen proto, že zde cosi takového nemá co dělat. Doma také uklízíme. Tak v tom následně - prosím - nehledejte něco jiného. Děkuji.
S pozdravem MgX