Offtopic, flame na téma odstup a linková úroveň - odštěpeno

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod šeďour 5. 12. 2011 22:51

Osobně se za gentlemana nepokládám, takže červený povídání mě svým účinkem míjí.
To vlákno mohlo bejt zamčený už dávno, nejpozději ve chvíli, kdy nás začal danhard zbytečně urážet.
Ale, to by si Ekkar neměl kde dokazovat, že Federmann nemá pravdu.
...
Taky přidám něco zelenýho... :-!
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hergarok 5. 12. 2011 22:58

MgX: platí tvoje slova snad i v případě když sem někdo přijde a začne nám tu hromadně nadávat, provokovat a léčit si mindráky? Já jsem za to, že opětovat "palbu" je naprosto oprávněné a vhodnější než si nechat srát na hlavu.
Audigy 2ZS => ZERO DAC => Amarok^2 => DIY elektrostaty || V hifi jde změřit vše mimo naivity a diletantství.
Fóra po celém světě zamořují ti, jenž mají problém psát srozumitelný text a pochopit psaný text. WTF ?!?!?
Hergarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod danhard 5. 12. 2011 22:58

Jasně s nadhledem, člověk do vás trochu dloubne, aby jste se probudili z nostalgie a hned je z toho posílání do pprdele a to ještě regulovaný, dyť tohle by se uregulovalo samo regulátoři !

Hergarok má pravdu, nečtu dobře, jen nějaký ptákoviny co tu byly:

a) EKKAR šum měřený A křivkou je menší než 20Hz-20kHz, nikoliv větší, z jednoho prostého důvodu, šumová hustota polovodičů stoupá s klesající frekvencí, to A křivka potlačí.
b) Fedrmann 125dB není 1:177tisíc - klasická decibelová Fedrblbost
c) OPA2134 má vstupní šum 1,2uV pro 20Hz-20kHz, tj. odstup max. 118dB vůči 1V v idealizovaném případě, těžko může mít dvoudtupňový zesilovač 125dB ?!
d) při použití LME489720 je sice na oko napěťový šum menší, ale s 4k7 v děliči zesílení udělá proudový šum zase přes 1uV, takže dtto, nejde dosáhnou ani teoreticky přes 115dB

Prostě ten operákovej silič, co tu byl uveden, bude rád, když bude mít odstupy při 1V vstupu kolem 110dB, nikoliv uváděných 125dB, to je blbost !

ps. serou mě moralisti a pokud nejste schopný kultivovaně ustát ani hloupý rejpnutí tak jdu jinam, hňupi :-D
danhard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 5. 12. 2011 23:09

šeďour mně je v této chvíli úplně jedno do které diskuzní kategorie se sám hodláš zařadit. Myslím, že mnou napsaný, červeně zvýrazněný text byl dostatečně jasný a výmluvný, tudíž ho dále nebudu komentovat.

Jaké vlákno bude kdy zamčené nechejte, prosím, na uvážení moderátorů, administrátorů, či vedení SF.

Děkuji

Hergarok píše:MgX: platí tvoje slova snad i v případě když sem někdo přijde a začne nám tu hromadně nadávat, provokovat a léčit si mindráky? Já jsem za to, že opětovat "palbu" je naprosto oprávněné a vhodnější než si nechat srát na hlavu.

Já schválně svá slova nevěnoval žádnému z vás. Stále předpokládám, že zde diskutují inteligentní jedinci, kteří jen na chvíli zapomněli, že i ten na druhé straně internetu je člověkem, ač se tak v této chvíli neprojevuje.
Uživatel má několik možností, jak se zachovat v případě, že mu druhý začne vulgárně nadávat, vyvolává flame atp. Z těch několika možností jsou i takové, které nemají co společného s oplácením stejným „metrem“. Jsou tedy korektní a důstojné.

To ALL - budeme tu dále diskutovat nad tím, co MgX napsal, nebo se raději podíváme zpětně na své příspěvky a vyhodnotíme si stav s klidnou hlavou a rozumem?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod šeďour 5. 12. 2011 23:22

danhard->takhle jsi to mohl napsat hned na začátku a ne do nás zbytečně rejpat.A promě, za mě, jdi klidně jinam, chybět nám tu nebudeš ty cipe... :D
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.
šeďour
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Federmann 6. 12. 2011 07:04

Zeptal bych se na to, co je ještě slyšet, ale pokud někdo trvá na ještě lepších vlastnostech nech použije LT1028, přesně jak jsem psal dříve, jsou to mnou používané OZ.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora." - Kurt Tackmann. Mnohé se zazrcadlí v Zrcadle českého a slovenského internetu
Federmann
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Odar 6. 12. 2011 07:07

MgX --> Nic v zlom, ale ty sa tu zjavis z cisteho neba a robis (cerveno) spravodliveho. Ked ti je potom nieco vytknute, tak sa ospravedlnujes, ze "tu nemozes byt stale".
Nic proti tebe nemam, ale presne na tento scenar si pamatam, ked slo o zabanovaneho uzivatela dodino112. Potom sa necudujte, ze ludia vam na takeho praktiky kaslu. Mozete si za to sami.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MgX 6. 12. 2011 19:03

Odare, neřeš zde vaše historické bojůvky s uživatelem dodino112. To sem opravdu nepatří, aniž bych se chtěl vyhýbat čemukoliv. Kdybych chtěl reagovat, bylo by nutné napsat mnoho textu, který by se týkal zcela něčeho jiného – odlišného, vyřešeného. To, že jsi tehdy nepochopil moji omluvu a vysvětlení stavu je smutné, ale stává se to. To, že mně to nyní vytýkáš, je jasným důkazem, že stále žiješ v jisté křivdě – bohužel. Dále, ač mi to nedovolíš, se nebudu k Tebou zmíněnému vyjadřovat. Není to důkazem mé arogance, ale chuti nevytvářet problémy tam, kde nejsou, chuti nediskutovat o věcech „mrtvých“.

Tak nějak k tématu doplním -> Zde jsem se neomlouval za svoji nepřítomnost. Možná Ti to ušlo, ale vlákno bylo stále monitorováno moderátory našeho diskuzního fóra. I když se Ti můj postup nemusí líbit, já jako jeden z nich si následně sám zvolím kdy, kam a jestli vůbec přispěji. Navíc, jak jsem zde uvedl, je na našem rozhodnutí, v jaké fázi debatu ukončíme, popř. jak potrestáme viníky.
Já jsem se zde nezjevil „z cisteho neba“. Jsem na fóru skoro každý den, někdy několikrát a trávím zde mnoho hodin svého volného času.

Kritizuješ nás jako moderátory, místo toho, aby ses pozastavil nad tím, jak člověk je kvůli malichernosti schopen odhodit svoji slušnost a chovat se jako zvířátko. Toto vlákno je ukázkou chování člověka k člověku. Každý kdo přispěl, si může následně vyhodnotit, co a jak napsal vhodně/nevhodně, jak reagoval. I proto zde vlákno stále ještě je.

My jsme nikoho nenutili, aby konkrétně do tohoto vlákna přispíval. My jsme nikomu nepřikázali, aby v komunikaci využíval vulgaritu. My skutečně nebudeme BANovat uživatele jen proto, že má odlišný názor než ostatní … pokud ho vyjadřuje slušnou formou, pokud neporušuje pravidla fóra, či zákony této země. Sami si skutečně nemůžeme za to, že se lidé občasně nechovají slušně, a že jsou schopni kvůli hlouposti tasit nůž a vbodnout ho do jiného.

V případě, že se komukoliv, cokoliv nelíbí, má vždy možnost podat stížnost hlavnímu administrátorovi fóra.

Jestliže máš konkrétně Ty potřebu reagovat na má slova - využij prosím SZ. Ihned, jakmile najdu chvilku, Ti odpovím.

Vlákno jako takové zamykám. Myslím, že vše důležité již bylo napsáno. Vlákno zde ještě nějakou chvíli bude, následně ho odstraníme. K odstranění nedojde z jakýchkoliv zvláštních pohnutek, ale jen proto, že zde cosi takového nemá co dělat. Doma také uklízíme. Tak v tom následně - prosím - nehledejte něco jiného. Děkuji.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránka