MakčuPikču vlákno

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 9. 1. 2012 18:52

Ahojte.Tak snad nam dovolia sa riadne vyblaznit aspon tu ked bude na to chut a nebudu nas mazat.

Mal som zalusk na ten popis zo vcerajsieho posluchu,ale ako som si dnes sadol ku zostave,tak som bol tak uneseny,ze ma to uplne priklincovalo do gaucu.Konecne mam doma to,co som tak dlho hladal.Dufam,ze sa zajtra ku tomu dostanem.

Ten posluch 16.1.2012 plati.Ak mate niekto seriozny zaujem,ozvite sa.Budu padat sanky,ak niekto ovsem zavita.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 9. 2. 2012 13:49

Zdravim.Ak by mal niekto zaujem si na svoj komponent prisposobit celny panel podla svojich predstav http://www.quickpanel.sk/ .
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 9. 2. 2012 13:59

Bolo by vhodne ak by si tomu vytvoril zvlast topic....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 22. 2. 2012 13:29

Zdravim vas.Chcel by som sa informovat,popripade podiskutovat o istom rieseni.Mal som v plane kupit nejaky CDp,ale rozhodol som sa,ze radsej este idem setrit a kupim si uz riadne delo.No dovtedy by som chcel zdroj zvuku poriesit nasledovne.Z DVD by som optikou potiahol do DAC (povedzme do FUBAR 4) a z neho analogovo do zosiku.To by uz mohlo hrat o dost lepsie ako samotny DVD player.Alebo ako by som na tom bol?Priblizilo by sa podanie zvuku uz ku nejakej cenovke CD playerov?Dakujem za reakcie.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Odar 22. 2. 2012 13:44

MakcuPikcu píše:Priblizilo by sa podanie zvuku uz ku nejakej cenovke CD playerov?
K nejakej cenovke sa urcite priblizi. Zalezi od toho, kolko chces do toho investovat. Ak to bude docasne riesenie, je uplne jedno, co to bude. Fubar je nic moc. Ale podla mna na preklenujuce obdobie by dobre postacil hodi aj uDAC. Je zbytocne vyhadzovat peniaze von oknom, pokial teraz ide len o funkcionalitu. Pripadne ak ma DVD analogovy vystup, nebal by som sa ani toho.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 22. 2. 2012 13:51

Tak DVD ma analogovy vystup.Ale ked sme mali posluch a vymenili sme za DVD marantz CDp,tak prisla obrovska zmena.To DVD nehra bohvieco.Preto by som docasne z neho chcel vytazit co najviac pojde.Ak by bol posun aspon taky,ze by sa podanie priblizilo playeru povedzme v cenovke okolo 500 eur,tak by to bolo pre mna obrovskym prinosom.To DVD nezahra ani to.Planujem kupit CDp za nejakych 2000,takze to este nejaku dobu potrva.Samozrejme si necham poradit aky DAC by bol na toto vhodny.Len je podmienka optika alebo digitalny koax.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bína 22. 2. 2012 19:52

Osobně bych teda skočil po něčem bazarovým ze střední třídy,něco jako styleaudio, nuforce. Nebo zkusit najít hodně levnej Benchmark či Cepheus, s tím by se klidně rok či dva přežilo v pohodě.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 23. 2. 2012 08:54

Cauko.Dik za reakciu.No nahadzal si mi riadne palky.Chcem to urobit co najlacnejsie a efektivne.Je to docasne riesenie.A ako som spominal,idem setrit na novy CDp takze nevyhodim 500 eur na DAC.Skoda ze uDAC ma len USB vstup.By som do neho siel hned.Skusim asi Firestone Audio SPITFIRE MKII a budem sa snazit zohnat bazarovy.Ale este popozeram ebay ci sa nieco objavi.

Nemate niekto skusenosti s Project DAC BOX FL ?
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 23. 2. 2012 09:42

Kup HK HD 970 a lebo 990 v oboch pripadoch neprekrocis alebo nemal by si prekrocit 200 eur. HD970 sa da zohnat do 150 eur +/- 10 euro.
Mozes pocuvat CD a zaroven mas kvalitny prevodnik s optikou ci coax.
No hladaj 970 taku co uz ma za sebou novy FW....
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 23. 2. 2012 11:38

Hmmm to je tiez zaujimava alternativa.Porozmyslam.No nebude mat samotny DAC kvalitnejsi prevodnik ako cely prehravac v nie ovela vyssej cene?
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod armaman 23. 2. 2012 11:47

http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... ight=hd970

citaj....
Ta cena je aktualna dobe pouzivania nie za novy kus....
Neporovnaval som nemal som kde no myslim , HK bude lepsi ako Fubar....
Naposledy upravil armaman dne 23. 2. 2012 11:51, celkově upraveno 1
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Odar 23. 2. 2012 11:51

Moc to riesis. Proste cosi kup - potom to aj tak predas.
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 23. 2. 2012 11:56

Vypada to fakt zaujimavo.Dik.

Odar - presne tak,neskor to predam.Ale rozmyslam,ze by som to nechal na prehravanie z PC.Uvidim,lebo z PC hram naozaj len obcas.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod robelles 23. 2. 2012 12:26

Ja mám harman HD970 už skoro rok a používam ho ako dac z mmc centra. Absolútna spokojnosť. Za tie prachy som nemal čo lepšie riešiť.
robelles
Junior

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 23. 2. 2012 15:54

Hmmm naozaj zaujimave riesenie.Ale asi sa radsej priklonim k samostatnemu DAC.Este skusim nieco postudovat o RUBY 2.Ale smola ze to nemam kde vyskusat.Takze budem strielat naslepo.Myslim vsak,ze chybu neurobim a oproti dvd to bude dobry posun.Akoze to dvd hra super priestor,detail no na basoch je to rozpackane a v celom pasme je to maznute ako prasa.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Trvalý BAN

Další stránka