Tak letos se určitě chystám,docela bych s někým pokecal znám vás pouze takto.Nevím jestli bych stihnul hospodu ale na místě by to taky šlo. Třeba o DIY?
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
Jak je to co se týče focení, může se fotit cokoliv čímkoliv? Žádná omezení? A ještě v kolikátým patře/patrech se vystavuje? (Už jsem zjistil - 3., 11., a 24. patro)
Bína říkal, že nejlepší, pokud si chceš něco seriózně poslechnout, je přijít až v neděli. Jenže většina známých lidí odsud i odjinud, přijde v sobotu, stejně tak hospoda. Proto tam chodí, dle jeho slov, v oba dny.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Sobota je ideální na obchůzku s kamarády, všechno se zběžně poslechne, zjistí se co stojí úplně zaprd a jde se na pivo. V sobotu je největší nával kolem jedné hodiny.
V neděli už je volněji, jdeš sám jen tam kde tě to zaujalo a tam zabereš dobré místo a klidně tam sedíš 3 hodiny(jako já loni u Srolla).
Díky moc Přesně to jsem potřeboval vědět. Jde mi hlavně o poslech a focení. Na hospodu bohužel nebude čas, mám jen jeden den a ještě jedu autem. Takže neděle je jasná