Takže abych zde přítomné pobavil a ujistli je v tom, že jsem se nadočista zbláznil

tak si můžete přečíst dokument, který jsem poslední dobou vytvořil:
http://goo.gl/QOSpFG Co to vlastně dělá a k čemu je to dobré. Vlastně to dělá mnoho. A když už jsme u audio tak poslední dobou jsem řešil neustále, že mám problém i při sebedrahší aparatuře slyšet stejně jako mladý kluk. Vím, že na tom nejsem sluchem zas tak špatně, ale nějak zmizelo to kouzlo co jsem jako mladý kluk slyšel. I když jsem si pořídil sebedrahší aparaturu, která je násobkem toho co jsem v minulosti vlastnil tak mi furt něco chybělo. Říkal jsem si, že to tak asi musí být. Pak jsem začal studovat nějakou problematiku jdoucí za psychikou a po přečtení mnoha knih se něco stalo. Najednou jsem slyšel na svém audio něco co už jsem roky neslyšel. Bylo to jiné, bylo to krásné, bylo to stejné jako v době kdy mi můj bratranec Jirka strčil sluchátka na uši. Byl jsem opět ten mladý kluk a náramně jsem si to užíval. Nechápal jsem co se vlastně stalo. Stejné uši, jsem nesrovnatelně starší, ale hudba je jiná. Začal jsem se o to zajímat a nakonec jsem na to přišel. Výsledkem je tento dokument. Dokument, který mě naučil slyšet jinak. Není velký, vlastně jsou to pouhé dvě A4, přečtení zabere max. 5 minut času, ale je v tom obrovská síla. Tak velká, že změní celý váš svět. Úplně celý. Nevěřite? Ku příkladu toužíte po aparatuře za půl míče a nechcete kompromisy, ale nemáte peníze a nevíte jak je získat. Říkáte si, že není cesty ven. Ale je. Přečtěte si tento dokument a uvidíte, že naleznete řešení jak toho dosáhnout. A funguje to i když se např. snažíte vyrobit nějakou dobrou audio sestavu a nevíte jak na to.
Pořád tomu nevěříte? Tak to zkuste. Maximálně si řeknete, že je Quarda blázen a nic tím nestratíte, max. 5 minut času a za to to snad stojí nemyslíte?
Co je vlastně v tom dokumentu? Jsou to vlastně jen "Tři věty". Nejdříve se přestanete nechat ovládat rozumem a Egem a budete se řídít svým srdcem (věta první), pak se začnete mít rádi (věta druhá). To je velmi důležité, protože se takto otevřete lásce. A pak najdete odpuštění (věta třetí). Jakmile odpustíte sámi sobě tak se Vám otevře nový svět. Úpně nový. Takový po kterém jsi vždycky snili. Úplně jiný. Přestanete být otrokem tohoto světa a můžete dělat co se Vám líbí a splnit si jakákoliv přání.
Mějte se moc hezky a přeji krásný zbytek dne.
Marek Xara Quarda
Frenštát p/R
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.