Zarábajte si telefonovaním

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod chistos 14. 9. 2013 13:09

Pred trištvrte rokom ma dostala hi-fi horúčka, začalo sa to s počúvaním hudby a prvými lepšími slúchadlami, ktoré ma nakazili závislosťou na hi-fi. S touto závislosťou prišla aj potreba zohnať si peniaze, na to, aby som si túto svoju záľubu mohol dovoliť. Ako študent som mal problém, zohnať financie. Náhodou sa mi dostala do ruky jedna kniha, ktorá zmenila moje zmýšľanie. Predtým som chcel vyštudovať medicínu a byť lekárom, ale uvedomil som si, že tadiaľto cesta nevedie. Nechcem byť zamestnancom, či živnostníkom. Začal som si študovať veci o financiách... Hľadal som spôsoby, ako zarobiť peniaze ako neplnoletý, na brigády sa mi nechcelo chodiť, kedže by ma o polovičku peňazí okradol najväčší zbojník menom: štát. Začal som obchodovať na forexe, vďaka otcovi, ktorí súhlasil, že budem môcť obchodovať pod jeho menom. Štyri mesiace som sa učil v deme a študoval. Prve dva mesiace som bol úspešne v strate, potom som začal pomaly zarábať. Obchodovanie s malým kapitálom, aký zatiaľ mám na real accounte, neprináša veľké zisky, tak som hľadal ďalej ešte iné spôsoby ako zarábať. Zapáčilo sa mi MLM, veľa ľudí ma naň skeptický pohľad (pyramidová hra...). Viem, že existujú aj pyramidové hry, tak som sa sústredil iba na spoločnosti, ktoré sú vo DSA. Po dlhom prieskume som narazil na spoločnosť, ktorá podniká v oblasti telekomunikačných služieb a zelenej energie. Ich hlavným produktom je adkash, ak si ho nainštalujete do vášho androidu, tak budete zarábať na tom, že telefonujete. Ako to funguje? Tu je video (Prvých tridsať sekúnd môžte kludne preskočiť :D):
http://www.youtube.com/watch?v=tdEwvwfP3rY
Je to naozaj jednoduché a takto zarobené peniaze potešia. Spoločnosť ponúka viac zaujímavých vecí, ak sa chcete dozvedieť viac o Adkashi, tak chodte tu: http://sietovy-marketing.blogspot.sk/
Ked som už založil toto vlákno, tak sa aj vy môžete podeliť o vaše príbehy, ako to aj u vás začalo s touto závislosťou a či sa venujete niečomu podobnému a študenti sa môžu podeliť o to, akým spôsobom si získavajú peniaze na zvukovú drogu :D.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 14. 9. 2013 14:16

Peníze obdržený za používání aplikace "adkash" nejsou vygenerovaný z ničeho, ale je to část platby za reklamu z ceny každýho výrobku, kterou každej z nás tolik nenávidí. Pokud nebudeme takovouhle nevyžádanou reklamu do svý blízkosti pouštět = budeme ji odmítat, nebudou ji reklamní společnosti prodávat. Je to zákon trhu - co se odmítá, to z trhu zmizí. Každýho, kdo se nechává podobným způsobem podplácet beru jako nemyslícího napomahače vymejvačům mozků, protože nakonec taková reklama převýší svým rozsahem ty užitečný věci, ke kterým se příživnicky nabalila.

A vzhledem k tomu, že Multi-Level-Marketing je cosi na hraně mezi pyramidou a skutečným obchodem a o jeho legalitě rozhoduje jen úhel pohledu na reálnou hodnotu prodávanýho produktu, tenhle návod jak ždímat peníze z někoho jinýho považuju za téměř skutkově naplněnou podstatu navádění k podvodnýmu jednání - tudíž LOCK.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel