Možná mírně off topic, ale přece očekávám, že tady je poměrně hodně lidí se zkušenostmi s tím jak dělat video.
Udělal jsem tohle video a vznikl zajímavý fenomén. Původní myšlenka je dostat písničku na youtube, kde běžně zavěsí kapely své písničky s tím, že obrazem je pouze obal albumu, nebo nějaká fotografie kapely a pod. Já jsem chtěl aby bylo alespoň něco na co koukat a tak jsem prostě použil několik dlouhých záběrů na dívku. I když je účel ve videu naznačen, znovu a znovu se potkávám s názory, že "ten váš videoklip"... No a v tom je to, jasně nejde o videoklip, ale zřejmě v momentě kdy se lidé objeví jakýkoli pohyblivý obrázek, člověk má tendenci to vnímat jako klip. Jde mi o to, aby lidi toto brali jako Lyrics Video (video s textem k písničce) s něčím navíc, což si myslím, že ty záběry postačují ale ne jako klip, protože pak je to pěkně nudný a hloupý klip.
Jak to působí na vás, dokážete se ubránit posuzování tohoto videa jako klipu? Napadá vás nějaká geniální drobnost, která tento problém vyřeší?
https://www.youtube.com/watch?v=_N7XfmIeIk8
Ďekuji za každý názor.