Chci Hi-Fi ! Prostě Hi-Fi ! (A ne z PRC/ČLR)

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 12. 2014 18:46

Nechci investovat víc než masaryka, potažmo masaryka a božku. Víc ale ani ťuk

Nejvíc mne lákají ty K702 ale děsím té čínské kvality. Prostě nevěřím že jsou stejně dobré jako když byly dělané v Rakousku.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmokeMan 1. 12. 2014 19:18

dyt mas jabko z ciny, ja porad nevidim ten rozdil, kterej ti byl milionkrat vysvetlenej
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 1. 12. 2014 20:12

PC: Já ti to psal v SZ. Kup za ty prachy něco pořádnýho ze zahraničí a ten ejšus co máš teď doma si holt na chvíli (než to roz*e*eš) užívej venku. Finance na to máš, nevím nad čím přemýšlíš... konkrétní věci jsem ti odkazoval už hned v tý první zprávě.

Takže má rada: Přestaň vymýšlet hovadiny (12 stránek hovadin - ani jsem raději nečetl; nic proti všem diskutujícím, kteří se snažili poradit něco adekvátního), kup to, sedni na pr*el a buď spokojenej... Takhle vymýšlíš znovu kolo, ve finále koupíš nesmysl a bude to stejně zase na dvě věci.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 12. 2014 20:25

Ne, ve finale koupím buď Beyera nebo AKG. Možná Senna nebo Hi-fi mana-to je sice Číňan ale prej dobrej...
Naposledy upravil PoliceCollector dne 1. 12. 2014 20:36, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 1. 12. 2014 21:06

zapomeň na to,že akg k701,k702,q701,beyery Dt880,Dt990,senny hd600,650...nakrmíš z nějaké hifi věže..všechny tyto sluchátka potřebují kvalitní zdroj zvuku a to rozhodně sluchátkový výstup u věže není!!!
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 12. 2014 21:39

Koupím nějaký sluchátkový zesilovač :)
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kuko61 1. 12. 2014 23:02

http://www.casea.eu/produkty.php?p=Case ... ital%20mk2 a podporíš domácich výrobcov. Len tie súčiastky budú asi z Ázie.
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoxY 1. 12. 2014 23:03

Ano kupis? Ale to si doteraz nehovoril....Mozes uz napisat konecne, co vsetko chces kupit a kolko to ma stat? Kolko maju stat slichadla, ok, napisal si...ale zas si nenapisal, ze kupis aj sluchatkac...to je dalsich 2000Kc (ak vezmes zakladny Fiio E11), ale ten ti utiahne max. 100ohmove sluchadla s vysokou citlivostou (v ziadnom pripade vsak AKG K701 (proste na to treba zdroj poriadny) a Beyery s impedanciou 250ohm a viac). To uz radsej zober 32 ohmovu verziu DT880, budes spokojny zvukovo (su univerzalne), je to Made in Germany, je to uz hi-fi a netreba na to zosilnovac...pichnes to do veze a budes mat zvuk jak vino za svoje peniaze bez dalsej investicie...A riesia sa tym tvoje atributy a poziadavky, ktore od sluchadiel pozadujes. O tom, ze vyzeraju luxusne a aj pohodlie je vynikajuce ani nehovorim.
JoxY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 12. 2014 23:26

Ano, zřejmě koupím zesilovač, ale ne za 21000Kč.

Nj, to už se take začínáme blížit šestce, uvidím kolik peněz nakonec přibude. Maximálně bude Ježíšek po Ježíšku. Sice jsem to chtě stihnout do Vánoc, ale tak budiž.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 2. 12. 2014 07:26

Tak mám takovej neblahej pocit, že vlákno dospělo do bodu rozhodnutí - buď skončí katastrofou, nebo ho budem muset před pádem zabrzdit a počkat, až se situace zase uklidní.

EDIT: Vlákno pročištěno, doufám že dostatečně, a rovněž doufám, že se v něm znovu nerozbují snahy plevelit za každou cenu.

UNLOCK.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 12. 2014 16:09

Díky

Takže: co koupit aby to NEHRÁLO stejně jako Superlux HD 660 - ale podstatně lépe, vešel jsem se s tím do rozpočtu 5500Kč, nebylo to zas tak moc brutáně předražené oproti Americe, bylo to pure hi-fi a mělo to výměnný kabel ?

Čína to asi ve většině případů bohužel bude, to je daň za to že (nižší)hi-end stojí stejně jako mainstream.

Kdybych neměl takovou hrůzu z nakupování v zámoří,cla a DPH, měl bych to jednodušší a větší výběr. Ale obává se že by nakonec úspora nemusela být tak velká. Zatím to neřeším.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoxY 4. 12. 2014 16:36

Za mna Shure SRH 940 (na sluchatka.net za 5480Kc). Bohate prislusenstvo (rovny, aj kruteny kabel, 2 pary velurovych nausnikov, pekne a odolne puzdro), vynikajuci zvuk a hlavne nepotrebuje nutnu investiciu do sluchadloveho zosilnovaca. :-)
JoxY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 12. 2014 16:45

Dobře díky píšu si je na wish list.

Zatím tam mám
AKG 702
Beyer Custom One Pro
Beyer DT 880/990
Senn HD 598

Takže asi zatím tu nenápadnou klasiku.

Možná ještě ten Focal Spirit.

Uvažoval jsem i o Audio-Technica M50x případně řadě "A" ale v EU je tahle značka velmi předražená. Dtto V-moda, ty hodně chválí, ale podívejte se na EU ceny...
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 4. 12. 2014 17:25

Sennheiser HD598 nebudou tak "hifi" jako DT880 a K702... Já mám HD598 rád, ale nevolil bych je, pokud chceš "pure hi-fi", jak říkáš. To už si radši kup HD558 a modifikuj je na pseudoHD598, což se dá zvládnout v pohodě za pět deset minut.

Mezi DT880 a K702 bych asi zvolil DT880, byť bych si osobně nekoupil ani jedny... Konkrétně bych v případě DT880 vzal Edition 2005, 250 ohm verzi, případně 600 ohm, pokud plánuješ nějaký dobrý zesilovač. Můžeš samozřejmě zvolit DT990, pokud jsi basshead...

Audio-technikám bych se osobně vyhnul, ale třeba ti někdo, komu se jejich zvuk líbí, něco doporučí... Z Focalů můžeš podle mě zkusit Pro nebo Classic, ale měj na paměti, že Focaly mají obecně problém s napraskáním plastů (dá se o tom dočíst u One, Classic i Pro).
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rada25 4. 12. 2014 18:04

to já bych volil k702 oproti dt880.nedávno dokonce byly za krásnou cenu na aukru(něco přes 6tis) k712.i se zárukou.štastný kdo je koupil.nicméně jsou náročnější na zesilovač.ikdyž i to je individuální,hodně lidí je užívalo s bv headampem.v bazaru ted prodávám hd600,což je taky výborná volba,obzvláště s DIY kabelem...
na ven:ibasso dx160, hifiman re600
doma:hifiman ef600,aune s17 pro,hifiman he1000 stealth,Arya v2,Deva pro.
Rada25
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka