Chci Hi-Fi ! Prostě Hi-Fi ! (A ne z PRC/ČLR)

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 12. 2014 17:15

Jj, co jsem našel stály okolo těch pěti tisíc, ale v USD... Předpokládám že to samé se brzo bude prodávat v obchodech, tohle byla jen nějaká sběratelská edice ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 5. 12. 2014 17:24

xakrurychle píše:ty k7XXX stejně byly jen pro americany ne? u ostatnich veci je i ceska vlajka, ale u nich byla jen US..

Co vím, tak to šlo objednat i mimo... Četl jsem diskuzi, kde tohle někdo řešil (ale kdo ví, já se v tom nějak víc nevrtal). V každém případě existují i další cesty, jak si to vyřídit - buď přes přeposílací službu, případně přes nějaké známé či kohokoliv z USA, kdo by měl zájem si ta sluchátka poslechnout výměnou za to, že je pomůže koupit a přeposlat. Obojí jsem už bez problémů v minulosti provedl.

-- 5. 12. 2014 16:25 --

PoliceCollector píše:Jj, co jsem našel stály okolo těch pěti tisíc, ale v USD... Předpokládám že to samé se brzo bude prodávat v obchodech, tohle byla jen nějaká sběratelská edice ?

Netuším, ale pochybuju, že je v případě regulérního prodeje najdeš za 199USD nové.
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rada25 5. 12. 2014 17:27

tak k702 a rock na hypa1 no problem.k712 určitě univerzálnější a ideálnější.ale na to on nemá.ale jestli už půjde zkoušet,ať je taky zkusí,za to nic nedá...
na ven:ibasso dx160, hifiman re600
doma:hifiman ef600,aune s17 pro,hifiman he1000 stealth,Arya v2,Deva pro.
Rada25
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 5. 12. 2014 17:34

Otázkou právě je, na čem bude zkoušet... A jestli vůbec bude zkoušet. :-D Ale pokud se stane zázrak a vyzkouší, nechť zahrne i K702! ,-)

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rada25 5. 12. 2014 17:36

ano,velký otazník... jsem sám zvědav.zatím to tu působí jak nekonečná tisícidílná telenovela
na ven:ibasso dx160, hifiman re600
doma:hifiman ef600,aune s17 pro,hifiman he1000 stealth,Arya v2,Deva pro.
Rada25
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 12. 2014 17:41

Ať už konečně koupí ty ATH-A900x z eBay, který v českejch s dopravou a clem do těch 5,5 vycházej a je to. Co tu vůbec kdo ještě řeší? Nejde si to vyzkoušet, pořád nad něčím filosofické úvahy co-by-kdyby, tyhle jsou růžový, tyhle zase takový, tamty zase makový, támhle jedna paní povídala, ... :oboze
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 12. 2014 17:44

TO MilSimr - to je jak u blbejch na dvorku. Jasně jsem psal že nechci výrobek ze zámoří protože finanční úspora je vykoupená krátkou zárukou... Tak už toho u všech čertů nech...

Zkoušet budu leda tak v audigu. Psal jsem již dříve že jediný "slušný" zdroj co mám doma je věž Sharp z přelomu tisíciletí.

Novela to nebude, prostě jsem začátečník ale už vím na co se mám podívat, takže tak.

Příští týden snad dorazí fundy a tak se vyrazím podívat do výše zmíněné prodejny.
Naposledy upravil PoliceCollector dne 5. 12. 2014 17:58, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 5. 12. 2014 17:52

milsimr píše:Ať už konečně koupí ty ATH-A900x z eBay, který v českejch s dopravou a clem do těch 5,5 vycházej a je to. Co tu vůbec kdo ještě řeší? Nejde si to vyzkoušet, pořád nad něčím filosofické úvahy co-by-kdyby, tyhle jsou růžový, tyhle zase takový, tamty zase makový, támhle jedna paní povídala, ... :oboze

Hmm, zajímalo by mě, jestli je ten docela špatný channel-matching A900X, který je patrný z měření níže, obecným problémem, nebo ne:

Obrázek

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 12. 2014 18:01

Jestli je nějaká snadná cesta, jak sluchátka podrobit takovému testu, mohu zkusit. Pokud to vyžaduje nějaké specifické vybavení.. pak asi nemohu sloužit.

PoliceCollector píše:TO MilSimr - to je jak u blbejch na dvorku.[b]

Po 13 stránkách v jednom threadu? Fíha, už jsem ztrácel naději, že to tak budeš vidět...
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod MHOE 5. 12. 2014 19:05

Myslím, že snadná cesta asi není... Leda změřit nějakou spolehlivou aparaturou. Určité problémy v tomto ohledu jsou však u levnějších sluchátek docela běžné a z toho, co jsem vykoukal z jiných grafů příbuzných AT modelů, je možné, že až takto zřetelná nevyváženost napříč prakticky celým spektrem je jen případ horšího kusu.

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sinuhet1 5. 12. 2014 20:07

Jak jsou na tom B. Custom One Pro oproti DT990 a DT880 tak nějak v celkové kvalitě přednesu?
Sinuhet1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milsimr 5. 12. 2014 23:30

MHOE: Čistě z poslechu jsem prozatím nic nepoznal. Byť uznávám, nemám absolutní sluch. Osobně bych dával na vinu spíše vadný kus / sérii několika (set) kusů. Nemám však v ruce nic, čim bych takové tvrzení podložil.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod SmokeMan 6. 12. 2014 00:04

Naposledy upravil SmokeMan dne 6. 12. 2014 00:22, celkově upraveno 1
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 6. 12. 2014 00:13

milsimr píše:MHOE: Čistě z poslechu jsem prozatím nic nepoznal. Byť uznávám, nemám absolutní sluch. Osobně bych dával na vinu spíše vadný kus / sérii několika (set) kusů. Nemám však v ruce nic, čim bych takové tvrzení podložil.

Ono se to takto z poslechu těžko poznává... A i kdyby, tak to většinou v poslechu neruší, pokud to není nějaký extrémní výkyv ve smyslu zdůraznění některých frekvencí.

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 13. 12. 2014 01:22

Kluci celkem Vás obdivuju jak dlouho jste to s tím exotem vydrželi ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka