V-moda vychází finančně na míň.
DT-770 taky.
Když sou peníze problém, tak každá kačka potěší.
Já si kladu zásadní otázku:
Proč je nová verze (Custom one pro PLUS) o dvacet euro levnější když ta předchozí byla dražší ?
Nebude náhodou ta novější horší ? Co tam ošidili ? V téhle nové jsou zadarmo i ty štítky co se prodávaly dřív zvlášť (ale s ne tak pěknými motivy.)Tak proč stojí o dvacet euro míň ?
V-moda má ty štítky taky, v česku je dražší, a má sci-fi design.
Ale nestojí dva tisíce, musíte tisíc korun ještě připlatit, kdyby stála dva tisíce, už mi jede přes oceán. Ale je fakt že bych oproti B.C.O.P. ušetřil těch tisíc korun, co jsem zjistil tak mají i nějakou 50% lifetime záruku a záruku dva roky world wide, plus na amazonu jde připlatit tříroční za devět dolarů (takže jako u nás ve velkých shopech.)
Beyer zase garantuje dostupnost dílů x-let a je to firma s 90.letou tradicí a hlavně - MADE IN GERMANY - aspoň u těch dražších modelů... (Ty levnější už budou taky Pandaj Čína.) Je krásné mít pořád možnost koupit výrobek který nebyl smontován čínským dělníkem v čínské továrně, ale je poctivě zhotovený v Evropě, za humny, v Německu.
Škoda že na stávající model B.C.O.P není někde sleva.... Já si samozřejmě rád třeba koupím i něco co sem původně neměl ve výběru, protože to stálo víc peněz.
Ale krom té V-mody, sem na nic šikovného nenarazil. V podstatě riskuji jen to že mi ty sluchátka někdo cestou ukradne. Což by mě mrzelo
Já si chci něco koupit,protože jsem měl Vánoce/nevánoce, bohužel ježíšek donesl trochu míň fondů než jsem čekal, takže proto musím obracet každou kačku...