Chci Hi-Fi ! Prostě Hi-Fi ! (A ne z PRC/ČLR)

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod milsimr 21. 12. 2014 12:40

Já už začínám pomalu skupovat popcorn do zásoby :D
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 22. 12. 2014 00:36

Tak já sem dám potom obrázek a vy to přesunete,joo ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 12. 2014 01:54

Hele ! Novinka - 32 Ohmová verze DT 770: http://europe.beyerdynamic.com/shop/hah ... 2-ohm.html
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radimecek13 30. 12. 2014 09:59

To neni zadna novinka,ty se vyrabej nekolik let :D
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 12. 2014 20:01

Tak proč je u nich New ? Nebyly to náhodou osmdesáti Ohmový ?
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 12. 2014 23:16

Na Amazonu je V-moda M80 za 90USD.... To jsou dva tisíce, teď jen kolik je výpalný EU...Za devadesát dolarů asi dobrej kauf.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 30. 12. 2014 23:44

133 USD vc dopravy a dph. Dle aktualniho kurzu cca 3200 CZK. Nicmene nejsem si jist, jestli zrovna Vmoda jsou sluchatka, ktere by se daly oznacit za "audiofilska".
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 12. 2014 01:07

Aha...
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 31. 12. 2014 01:59

PoliceCollector píše:Hele ! Novinka - 32 Ohmová verze DT 770: http://europe.beyerdynamic.com/shop/hah ... 2-ohm.html

PoliceCollector píše:Na Amazonu je V-moda M80 za 90USD.... To jsou dva tisíce, teď jen kolik je výpalný EU...Za devadesát dolarů asi dobrej kauf.

A přitom...

PoliceCollector píše:Nevím proč to je na smetišti, když sem si vybral. Custom One Pro.

Vidíte tam někdo nějaký rozpor? :D 8-)
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 12. 2014 02:56

V-moda vychází finančně na míň.
DT-770 taky.
Když sou peníze problém, tak každá kačka potěší.
Já si kladu zásadní otázku:

Proč je nová verze (Custom one pro PLUS) o dvacet euro levnější když ta předchozí byla dražší ?
Nebude náhodou ta novější horší ? Co tam ošidili ? V téhle nové jsou zadarmo i ty štítky co se prodávaly dřív zvlášť (ale s ne tak pěknými motivy.)Tak proč stojí o dvacet euro míň ?

V-moda má ty štítky taky, v česku je dražší, a má sci-fi design.

Ale nestojí dva tisíce, musíte tisíc korun ještě připlatit, kdyby stála dva tisíce, už mi jede přes oceán. Ale je fakt že bych oproti B.C.O.P. ušetřil těch tisíc korun, co jsem zjistil tak mají i nějakou 50% lifetime záruku a záruku dva roky world wide, plus na amazonu jde připlatit tříroční za devět dolarů (takže jako u nás ve velkých shopech.)

Beyer zase garantuje dostupnost dílů x-let a je to firma s 90.letou tradicí a hlavně - MADE IN GERMANY - aspoň u těch dražších modelů... (Ty levnější už budou taky Pandaj Čína.) Je krásné mít pořád možnost koupit výrobek který nebyl smontován čínským dělníkem v čínské továrně, ale je poctivě zhotovený v Evropě, za humny, v Německu.

Škoda že na stávající model B.C.O.P není někde sleva.... Já si samozřejmě rád třeba koupím i něco co sem původně neměl ve výběru, protože to stálo víc peněz.

Ale krom té V-mody, sem na nic šikovného nenarazil. V podstatě riskuji jen to že mi ty sluchátka někdo cestou ukradne. Což by mě mrzelo :/

Já si chci něco koupit,protože jsem měl Vánoce/nevánoce, bohužel ježíšek donesl trochu míň fondů než jsem čekal, takže proto musím obracet každou kačku...
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 31. 12. 2014 03:15

Mě by jen zajímalo, kde se v těch tvých úvahách vytratilo to magické slovíčko "hi-fi", o kterém jsi tak rád básnil... Jestli ono nebude nakonec lepší počkat napřesrok, až bude mít ježíšek zase cestu kolem ,-)

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 12. 2014 03:22

Vždyť si mi ty B.C.O.P. sám doporučoval....
MHOE píše:Přesně tyto by sis měl koupit (nebo minimálně zapůjčit, což lze přímo ze sluchatka.net), vyzkoušet všechny zvukové konfigurace a pak tady nějak srozumitelně popsat, kterou z nich preferuješ a proč... Od toho by se pak dalo aspoň trochu odrazit.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 31. 12. 2014 03:53

Já jsem ti je doporučoval na vyzkoušení, protože mají variabilní bas... Jako způsob, jak objevit své zvukové preference a posléze tyto nabité zkušenosti využít ke koupi opravdového hi-fi. Sluchátka, která tady teď řešíš, jsou spíš takový lepší, prověřený entry level do použitelného zvuku než opravdová high-fidelity sluchátka.

Kdybys koupil ty K7XX, o kterých jsem ti říkal, mohl jsi mít za podobné peníze opravdu kvalitní sluchátka, která jsou po světě chválená. Jenže, pravda, bys k nim musel pořídit i dodatečné železo. Existují i další volby, kdy by teoreticky zesilovač nemusel být třeba, ale to už se vracíme zpět v čase... Vše již bylo řečeno.

MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 12. 2014 04:23

Jenže o K7XX jsem se dozvěděl pozdě a jaxi si je už koupit nemohu, že... Takže smůla.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 31. 12. 2014 09:04

Já už taky nemůžu...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka