Chci Hi-Fi ! Prostě Hi-Fi ! (A ne z PRC/ČLR)

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dazo 16. 12. 2014 16:12

Spekulujes tu ako keby to bola suciastka do raketoplanu, ale stejnak to nebude az taky pokrok oproti hd660, necakaj zazraky! :-/ To by si musel ist do nejakych Senn hd800 aby to bol zvukovy skok :D
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 16. 12. 2014 16:18

Nechapu nad cim porad spekulujes. Tipu jsi tady dostal spoustu, tak si to sepis na papir, seber par svych oblibenych CD a zajed do audiga a tam si ty modely poslechni a kup ty, ktere ti budou vyhovovat zvukem a pohodlnosti.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 16. 12. 2014 18:10

PoliceCollector píše:Bazary jsem psal že nechci (leda že by šlo o téměř nový výrobek s plnou zárukou...) - nikdy nevíte co s tím kdo "šmoulil".

Do Vánoc to asi nebude, jak znám DJ - Juicka tak donese nějaké "fondy" - takže až po nich. (Leda že bych natrefil na nějakou čupr akci/výprodej....)

Narazil jsem ještě na jeden zajímavý typ - co AKG 271 Mk. II Studio ?

Nebudu nikoho napínat zatím mám ve výběru:

AKG 702
Beyer Custom 1 pro
a teď jsem našel tohle (bezkonkurenčně nejlevnější) také s odepínatelným kabelem.

Navíc tam jsou (u AKG 271)jestli jsem dobře pochopil dva typy kabelu a dvoje (?) náušníky ?

Vybírat mezi K702 a Custom 1 Pro je obdobné rozhodování se, zda zvolit dovolenou na Islandu či v Saudské Arábii... Obě jsou to turistické destinace (respektive K702 a Custom 1 Pro sluchátka), ale tím podobnosti tak nějak končí. 8-)
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmokeMan 16. 12. 2014 18:10

A co treba original japan JVC SZ2000 serie? to je udajne hodne cool (ale vazne dobry) za 260usd a made in japan...

pardon :) https://www.youtube.com/watch?v=ipf_va3imHE
https://www.avforums.com/review/jvc-ha- ... view.10115

a jeste jeden edit: proc tam neni zadnej denon...
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 16. 12. 2014 19:57

To jsi mu sem neměl dávat, právě jsi zařídil pokračování telenovely o min. dalších 5 stran :D.
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 12. 2014 22:04

Dneska sem dostal kupon který mi zaručuje -30% na Sluchátka Sony.(Což je příjemná sleva) Mají soňáci něco zajímavého ?

No - Custom One Pro a K-702 jsou v cenové toleranci, někdo mi je tu doporučoval, obé mají výměnný kabel. Já vím že jedny jsou otevřené a druhé zavřené (respektive polo-otevřené)... ale stojí do těch pěti, maximálně šesti tisíc.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 16. 12. 2014 22:33

Sony má MDR-1A, ale protože nejsou Made in JPN, jsou převážně plastové a zvuk má teplejší ladění, tak ty by určitě snobskeho audiofila neoslovily. Ale třeba já mám sluchátka na relaxační poslech a po tom, co jsem je vyzkoušel, tak vážně zvažuji, že jima náhradím mé stávající 1R.
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 12. 2014 02:27

Mňo a stojí jako konkurence - to nee :/
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karminkotak 17. 12. 2014 03:15

Veď objednaj cez net a máš 14 dní na vrátenie ak by sa doma nepáčili...
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 12. 2014 12:42

To nejspíš ano, ale jak jsem psal - počkám ještě na to jestli Ježíšek nedonese nějaké "fondy", třeba budou po Vánocích někde slevy :P a každá kačka se hodí...
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmokeMan 17. 12. 2014 15:26

FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 12. 2014 17:23

Byl jsem v Audigo. K702 pry nemaj, dt770&990 hrajou špatně- vysoká impedance. T500 se mi nelibily zvukove. Takže nejlip hraly custom one pro, pac to meneni zvuku je hoooodne zajimavy.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 17. 12. 2014 20:30

No asi budes mít latku jinak posazenou,myslel jsem,ze DT 990 jsou slusná sluchátka a tusím,ze impedance je ve trech úrovních 32 ,250 a tusím 600 Ohmů.A to mi zase tak zle impedancne neprijde.....
Vláda
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod boriscz 17. 12. 2014 21:57

Je jak klučina, co chce na nohy koně z bůvolí kuže s přeskama, jako opravdový frajer.
Jenomže koně nejsou kecky, koně se musí umět nosit.
Za dvacet babek sou kecky pro udýchané kecky.
Poslech se sluchátky při vysoké hlasitosti může trvale poškodit sluch ... tak bacha !
boriscz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 17. 12. 2014 22:28

Ty HD 990 byly 250 ohmové.
HD 770 80 ohmové.
Výsledek ? Hrálo to nemlich stejně jako SuLu HD 660. (Logicky) Potichu... Bez sluchátkového zesilovače to fakt nemám šanci zhodnotit objektivně.

Docela pěkně hrály Brain Waz (?) typ si nepamatuju.
Překvapivě - K702 a 701 v Audigu opravdu nemají. Q701 jo. Takže jak hrají mi zůstane asi utajeno.
Mrzí mě že jsem se nezeptal na Grada. Můžu ještě napravit.
Custom 1 pro byly zajímavé tím že opravdu čím víc jsem si hrál s tím šoupátkem tak se měnil karakter zvuku.

Takže suma sumárum, zatím se mi nejvíc líbí C1P, jsou také nejlevnější, made in Germany... impendance je nízká, kabel je výměnný.

Až budu mít peníze v kapse, půjdu tam ještě jednou a podívám se případně ještě na další modely, mě bylo taky trapný tam otravovat, když nemám na koupi peníze, jinak bych ty C0P vzal a měl hezkýho DJ-Juicka.

Ale myslím že mám vybrané, teď jen aby se daly někde splašit za nějakou fajn cenu :)
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka