Chci Hi-Fi ! Prostě Hi-Fi ! (A ne z PRC/ČLR)

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MHOE 26. 11. 2014 12:57

PoliceCollector píše:Mé finanční toky, jakož i zásoby jsou striktně omezeny. Jak by vám potvrdili kolegové ze živě - jsem sice snob - ale chudý snob. Takže dát za něco plnou palbu zatím nemohu...

V tom případě zapracuj na tom, aby se z tebe stal buď bohatý snob, anebo chudý nesnob. :-D
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 26. 11. 2014 13:24

Ku sluchadlam za 5000 netreba tak drahe zelezo, ako tu spominal Ico33.
Zelezo sa da obmienat takmer bez straty kupou a predajom pouziteho tovaru v bazari - aj cez toto forum. Takze nie je problem drzat kvalitu zeleza adekvatne kvalite sluchadiel. Pouzivat bazar sa oplati.

Kupovat drahe nove zelezo dopredu s tym, ze za par rokov si nasporim na lepsie sluchadla, sa naopak neoplati. Za par rokov budu k dispozicii lacnejsie a lepsie modely a teraz kupene zelezo by malo polovicnu hodnotu pri pripadnom predaji.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 26. 11. 2014 14:42

Ty si votravnej ex-mode,(to bylo na Pythona) fakt....
Přílohy
maršálky.jpg
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DaemonXXII 26. 11. 2014 14:57

MHOE píše:Ale dobře, uklidním se a nabídnu ti seznam toho, co bych já do ceny zhruba 5000 kč považoval za solidní:
- Beyerdynamic DT880

akurát ich predávam :)
na cesty: Sony NW-ZX2, WM1A -> Dunu 2000, CA Jupiter, CA Andromeda

na doma: foobar2000 -> AudioGD NFB 11.32 -> Focal Spirit Classic, Oppo PM-3
DaemonXXII
Junior

Odeslat příspěvekod zatycz 26. 11. 2014 16:08

MHOE píše:Přestože se dá říct, že třeba k MA900 nebo Spirit Pro defacto žádný zesilovač a DAC nepotřebuješ, doporučil bych si něco pořídit, abys z nich alespoň trochu vyždímal jejich potenciál... Ze všech svých sluchátek, i do budoucna.

Ty MA900 mužů potvrdit. Dají se krmit i z obyč zvukovky, ale už na Fiio X3 byl slyšet rozdíl. A přihřeji si polívku: nabízím je tady v bazaru :-)
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MHOE 26. 11. 2014 16:14

Já se divím, že ty MA900 někdo nekoupil... Pořád si říkám, jestli je nevzít pro jejich ultrakomfort a ultraotevřenost kombinované s docela vyrovnanou tonalitou. Nečekal bych od nich zázraky, ale za tu cenu téměř určitě stojí.
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 26. 11. 2014 18:49

Sluchatka nesumi, sum vznika na zdroji zvuku a sluchatka pouze reprodukuji to, co jim zesilovac "posle".

@MHOE: Taky to nechapu, ze mi jeste lezi ve skrini. Par zajemcu uz bylo, ale nejak se prestali ozyvat, vetsinou pote, co jsem napsal, ze ta cena je konecna. A moje vrozena lenost a taky to, ze nejsem ve financni nouzi, mi brani byt aktivni na head-fi abych je tam mohl nabidnout, nebo si na ebay zridil ucet pro prodej. Tak jen obcas bumpnu nabidku v bazaru a znovuvystavim na aukru. Ono si to drive, ci pozdeji nejakeho kupce najde :)
Naposledy upravil zatycz dne 26. 11. 2014 19:32, celkově upraveno 1
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Python.p 26. 11. 2014 19:08

Stárneš, začínáš si ty věci doopravdy kupovat :(

Ale děkuji, sic tam nejsou ty SuperLuxy, ale jooo
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
Junior

Odeslat příspěvekod zatycz 26. 11. 2014 20:08

Osobne tipuju ze behem par dnu prijde vystrizliveni a zjisteni, ze Marshally sice vypadaji hezky, ale nehrajou az tak dobre (nevim, neslysel jsem je a recenze se rozchazeji od orgastickych vykriku az po znechuceni) a sice se o nich pise ale spise v negativnim tonu ohledne zvuku. Pak je zelenemu smejdovi vrati a zacne to zase nanovo. Pak objevi nejakou jinou vyhodnou koupi, ktera sice nebude HiFi a nebude madein usa/eu/jpn, ale nebude to prece spatna koupe, za tu cenu. Ale dokud to tu nejaky moderator nezamkne, tak se aspon pobavime :)
Naposledy upravil zatycz dne 26. 11. 2014 20:14, celkově upraveno 1
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 26. 11. 2014 20:52

Stačí se podívat co jsem psal o pár přízpěvků výše.... Maršálky mám k telefonu a případně jako headset na hry kdybych ho potřeboval. Ne jako Hi-Fi.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Breby 26. 11. 2014 21:49

presne tyhle sluchatka mam ( Marshall Major FX jsem koupil na aukru za 750 ), pouzivam je v praci na poslech, jeste me je nikdo neukradl, ani se nedivim .o)) Vady vzhledovy, bila uz neni bila ale takova nazloutla a priprav se ze pri trosku aktivnim pouzivani si budes muset koupit novy nausniky, moc nevydrzi. Zvuk, neco tam clovek slysi, kdyz ma zdroj mobilni telefon a pouziva je na tissi poslech v open office.
Breby
Junior

Odeslat příspěvekod davkol 26. 11. 2014 22:55

Trocha snobismu.

Obrázek
davkol
Junior

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 26. 11. 2014 22:58

Já v nich neslyšel ani tramvaj.

Prostě sem si je vzal pro radost, protože jinak se už chystám na HI-FI :P Možná by to chtělo i nějakou pořádnou zvukovou kartu silnou jako bejk.

Jakmile dorazí nějaký No 1 hi-fi drek, tak tak na Superluxy i Marshally kašlu a budu si užívat zvuku ostrého jako břitva, a doufám že uslyším i mouchu kadit v letu.
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kuko61 26. 11. 2014 23:38

davkol > pekná zbierka :tleskani moja krvná skupina 8-)
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 26. 11. 2014 23:51

Hele, co Beyery Custom one pro ?
http://www.sluchatka.net/beyerdynamic-custom-one-pro/

Jestli jsem pochopil jsou Made in Germany, dají se rozebrat a jde u nich měni karakter zvuku....
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka