Toto je Tvůj příspěvek z tohoto vlákna, kde kritizuješ výrobek, který jsi neviděl ani z rychlíku a haníš technologii chlazení, kterou, pokud vím, pochvalně zmiňují i mnozí uznávaní recenzenti. Až teprve potom přišel Tonyho příspěvek.
michalko58 píše:Dm602 píše:Ano peto som to sem dal vcera som to cital zujalo ma to lebo chcem novy TV a mam taku amizomitu voci Oled proste dat 2000 za panasonic a po zaruke v najlepso pripade odide ma zaraza nemusi ale clovek uz ma v hlave chrobaka teraz skor poteram po mini led x95l od sony
V tom pripade hladaj TV, kde ti vyrobca poskytne priamo 5 rocnu zaruku. Ja uz som to tu viackrat pisal pri oslavnych odach na Panasonic a ich super chladenie a inu reklamstinu, ze pokial to sam vyrobca nepodpori predlzenou zarukou, tak tomu neverim.
Ale pozor, aby ses dobře rozpomenul. V jiném vlákně, znovu bezdůvodně, bez jakékoliv osobní zkušenosti reaguješ na toto...
Tony70 píše:Má Smooth Motion Drive Pro ...
michalko58 píše:Tony70 píše:Má Smooth Motion Drive Pro ...
Reklamština...
Promiň, ale když to vezmu opravdu globálně, mám ten pocit, že jsi se na Panasonic nezdravě upnul. A tam kde můžeš, tak vždycky, a to zcela bez nějakého odkazu, důkazu, názoru, napíšeš svoje moudro. Bohužel už to beru z Tvé strany jako provokaci. Cílenou.
Jinak v Tvé citaci, kde zmiňuješ Tonyho část příspěvku, ses úplně netrefil. On se nenaváží do Tebe, ale do onoho výrobku, který sis Ty dobrovolně zakoupil. Ve zbytku opět nenapadá ostatní diskutující, neprovokuje je, kritizuje, byť expresivněji, jejich názor na pětiletou záruku.
Ne Tony není v žádné privilegované menšině. U něho mě mrzí, že nemůže sdělovat veškeré informace a reálná fakta, která jsou mu, z určitých prokazatelných důvodů, známa. Samozřejmě tuto skutečnost musím respektovat a nic s ní neudělám.
Tvoji větu o chlazení obrátím. Panasonic ví, že mu chlazení funguje, proč by měl nabízet pětiletou záruku? Má svoji hrdost. Ano, hrdost může bolet a dokonce ho může zahubit. Nicméně je to jejich strategie. Hotovo. Ano, samozřejmě já, jakožto běžný uživatel se rozhodně nebudu bránit víceleté záruce. Proč?
A jak jsem psal. Kdybych z vážných důvodů, o kterých nemám potřebu psát, nepotřeboval mít v OLED TV Google TV operační systém, koupil bych Panasonic. Proč? Protože jsem jich měl nespočet v rukách a vždy jsem byl unesen kvalitou obrazu a stabilitou operačního systému.
Panasonic onen chladič v příslušných modelech nasadil, takže se nejedná o „reklamne zvasty“. To je jen Tvůj naprosto hloupý výmysl, že aby dokázal, že mu to funguje, musí prodloužit záruku. Co je to za úletný názor? Takže analogicky. Výrobek, který má pětiletou záruku, je dle Tebe kvalitnější než ten s dvouletou. Mimochodem. Víš, že pětiletou záruku, kterou nabízí Tebou preferovaný Philips, poskytuje třeba i nemálo lidmi kritizované TCL? TCL na které zase mnozí, často neprosto neoprávněně (a opět se jedná o skupinu všeznalců, který ony televizory možná neznají ani z obchodu), plivou, protože Čína. Jo, on i ten Philips je dnes Čína.
Kvalita obrazu, vážený diskutující, je závislá na technologiích, které se podílejí na jeho kvalitě. Takže napsat něco v tom směru, že nezpochybňuješ kvalitu obrazu, jen jejich technologie, protože reklamština, je opět úlet první třídy ze Tvé klávesnice.
A mimochodem. Na rozdíl od Tebe on jasně sdělil, proč mu vadí onen test a jeho výsledek. Výsledek, který byl velice kontroverzní, který kritizovala/nepřijala část odborné veřejnosti. A kdybys uměl číst mezi řádky, Tony tu naznačuje, že oněch „zvláštností“ je víc. O měření svítivosti u Samsungu byla na internetu, ale i na našem fóru řeč taky. A to není všechno. Tony také prezentuje fakt, že kdyby lidé požadovali skutečnou kvalitu, pak by výrobci nemohli „experimentovat“. Jenže protože prodává Tebou uznávaná pětiletka a opakované slevy modelů, které by vlastně měly už od svého zrození mít možná cenovku trochu jinak posazenou, dochází k chutí z prodeje ještě více vytřískat, protože kvalita ta přece nikoho nezajímá. Jen pár křiklounů na diskuzních fórech.
Kdyby byl fanatik, uznává pouze to svoje, což rozhodně nečiní, protože, což si můžeš dohledat, doporučoval opakovaně i Sony.
Byl bych velice rád, kdyby ses vyjadřoval k věcem více neutrálně, bez provokací a neurážel další diskutující.-- 17. 3. 2023 16:46 --Vlákno dočasně zamykám. Myslím, že napsáno toho bylo již dost.