Kdy posloucháte hudbu?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod trempik 28. 6. 2023 09:26

Chtěl jsem se zeptat, jestli vás po celodenní práci baví poslouchat hudbu. Mně to spíš nervuje, už jsem starší a hledám na to řešení. Z technického hlediska tipuju, že jsou na vině vyšší středy, pokud je jich v hudbě moc a jsou agresivnější už svým charakterem nahrávky. Napadlo mne- i když se budete usmívat- co si takhle na 2 hodinky před zamýšleným večerním poslechem hudby zacpat uši špunty. A nechat sluchový orgán i mozek odpočinout. :tleskani
trempik
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 28. 6. 2023 10:32

Já poslouchám kdykoli je to možné. Při cestě do i z práce a většinou ještě po práci doma. Mozek mi jede neustále na plné obrátky i když nic nedělám. Furt myslí na kokotiny:D Takže hudba je spíš únik před nima. Je mi 47 btw..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod trempik 7. 7. 2023 06:07

No, nejsi sám , ale mám to obráceně. Hudba mi blokuje místo pro to podstatnější.
Asi jsou tu samí videokoukalové, nevadí. Zkusím vložit otázku, jestli je poslech přes PC univerzální řešení vůbec. Mně to tak do budoucna vychází.
trempik
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 7. 7. 2023 17:41

Poslouchám hudbu hlavne po praci, kdyz dorazim domu, uzivam si ji az nez kdyz jdu spat.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod cb490763 22. 7. 2023 07:55

flatliners píše:Já poslouchám kdykoli je to možné. Při cestě do i z práce a většinou ještě po práci doma. Mozek mi jede neustále na plné obrátky i když nic nedělám. Furt myslí na kokotiny:D Takže hudba je spíš únik před nima. Je mi 47 btw..

A nemáš někdy stav, že jsi muziky přesycenej? Já docela často. Jinak ten pocit kdy mozek jede na plné obrátky mám skoro furt po práci, cítím takovou roztěkanost, tak to vždy jedu vyzenovat do sauny, kde nemám žádnou elektroniku a člověk krásně vyklidní mysl.

Jinak já poslouchám, když to jde a když je chuť. Kombinuju iem+dap, bluetooth sluchátka, velký otevřený sluchátka s DACem, poslech z pc přes creative bedničky t10 a nakonec velký hifi.

Někdy ale vůbec nemám chuť poslouchat mohutnej zvuk z hifi, tak si pustím na podkres z tidalu nebo qobuzu novinky přes ty pc chrastítka a ten zvuk je takovej neinvazivní.
Elite,TT2,TrafoPrimavera,SP3000+EEOdin,KEF207,ClasséCA2300+CP800,GradoGH4
Ex:GradoRS1x,DunuSA6,SolarisSE,AudezeLCD2CB+X+Sine,AK SR25+SE100,ShuoerTape,AuneS6,AKGK701,ATHM50,GR07,ShnlngM5s,M3s,M3X,M6pro,M7,FiiOM11+11plus,BenchmrkDAC1,Stx307+507+407,HUGO1,2
cb490763
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirkash 23. 7. 2023 21:17

Tak to ja preferuji 99% z velkeho hifi. Sluchatka, ruzna chrastitka, ktera hudbu degraduji nesnasim. BT hnuj ani v podobe sluchatek vubec neprovozuji.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod lada5 9. 11. 2023 22:40

Asi nemáš dobrá sluchátka :-)) .Poslouchám hlavně večer.Velkou aparaturu poslouchám málo někdy to nemohu opražít jak bych chtěl a vadí mi blbá akustika místnosti.
lada5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod reproman 6. 12. 2023 19:51

Skoro furt.
(Otázka zněla "Kdy posloucháte hudbu?")
reproman
Junior