Jersey II. píše:S první části příspěvku zase musím nesouhlasit já. V poslední době šlo Stereo&Video rapidně dolů. Nejen, že je celý časopis spíše o LCD televizích, digitálních fotoaparátech,... tkže by se mohlo jmenovat Video&Stereo, ale když už se objeví recenze nějakého přístroje, je většinou hodnocen jako excelentní, potažmo velmi dobrý. Připadá mi to jen jako zaplacená reklama. Tento časopis už nekupuji, občas ale jedno číslo zakoupím, jeslti se náhodou něco nezměnilo a nezačnou třeba kritizovat, ale opět je to to samé - velký test LCD, ... Komerce prostě jede, HiFi už netáhne. Občas mi připadá, že přístroj ani neslyšeli a píší o něm naslepo, resp. nahlucho. S druhou částí musím souhlasit. Také se směji recenzím na sluchátka a reprosoustavy v podání některých PC časopisů - např. sluchátka hrají velmi dobře, což zajišťujě 40mm neodymový magnet a podobné úsměvnosti

i/quote]
Mám stejný názor o hifi jsem se dost zajímal už před 15 lety, před koupí prvního a asi na dlouho posledního apíku (prostě nevím proč měnit Rotel RB/RC980, Marantz SE CD63, Akustikon A360). Tehdy ty časáky začínali (pamatuji ještě velmi dobrý tuším Audio a slovenský Watt). Stereo se tehdy dalo taky ještě číst, když tam psal takový Dudek a Sýkora.
Dnes máš pravdu, že hi-fi je nějak v útlumu a málokdo to dokáže ocenit. Kolikrát se musím smát, když vidím kombinace některých zbohatlíků. Velká plazma nebo LCD za min. 50 litrů, krmená high kostkou z O2 nebo kabelovky a k tomu připojeno nějaké domácí kino z tesca za pět litrů (ti praví fajnšmekři maji all in v plastu značkové od Pioneera, Sony v cenovce 15t). Prostě velká TV je dokáže ochromit návštěvy a obzvlášť slepice to zhodnotí u kafíčka jak na tom jdou super ty seriály. A aby se udělalo vše pro akustickou pohodu, tak se tak telka umístí do kuchyňobyvákuhaly ideálně do rohu naproti fotelům a repro pěkně proti výkladní skříni na terasu, ať se to pěkně odráží a má to šmrnc. No když to tak navrhují architekti, tak to přece musí být dobré. A ještě aby byly in, tak vše propojit po bytě wifi - moderní je to bez drátů.