skusenosti s levneelektro.cz

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod yayo18 26. 4. 2007 14:45

Ahoj,
mate niekto nejake skusenosti s internetovym obchodom levneelektro.cz? Hlavne Slovaci... ale zaujima ma celkova serioznost. Chcem tam kupit telku za 30 tis Kc a mam to platit dopredu.. tak si to chcem overit...
dik
yayo18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hafca 26. 4. 2007 17:04

Musel bych mít hodně dlouhodobou zkušenost s nějakým obchodem abych platil dopředu. Je úplně jedno co je to za obchod, ale platba dopředu, pokud není jiná možnost je vždycky veliké riziko a podle mě je to trochu podezřelé. Je otázkou, kolik pro tebe znamená 30 tisíc, jestli je to denní mzda, pak není nad čím přemýšlet, ale jinak bych do toho nešel.
hafca
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 26. 4. 2007 17:19

hafca, ty si nejako mimo, nie?
Skoro každý internetový shop žiada peniaze dopredu (bankový prevod), inak by boli padnutí na hlavu, aby posielali tovar na blink. Iba niektoré shopy ponúkajú platbu až pri prevzatí dobierky.
Chupacabras
Junior

Odeslat příspěvekod Jersey II. 26. 4. 2007 17:32

Chupacabras
Nevím, jak je to na Slovensku, ale tady v ČR jsem se ještě nesetkal s tím, aby nebyla možnost platit na dobírku.. Osobně bych také nezaplatil předem. Většinou je to tak, že při platbě předem se neplatí poštovné a balné, ale já raději cca 100Kč obětuji a výrobek si pak před očima doručovatele pěkně otevřu aneb jistota je jistota.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře

Odeslat příspěvekod Chupacabras 26. 4. 2007 18:17

Jersey, skús si z Čiech niečo objednať na Slovensko, alebo naopak zo Slovenska niečo do Čiech (jednoducho do iného štátu).
Po mne vždy chceli peniaze dopredu (na dobierku fungovali jedine v rámci daného štátu, je to smutné)
Chupacabras
Junior

Odeslat příspěvekod hafca 26. 4. 2007 20:57

Chupacabras píše:hafca, ty si nejako mimo, nie?
Skoro každý internetový shop žiada peniaze dopredu (bankový prevod), inak by boli padnutí na hlavu, aby posielali tovar na blink. Iba niektoré shopy ponúkajú platbu až pri prevzatí dobierky.
hafca
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 26. 4. 2007 21:00

hafca, skús si z Čiech niečo objednať na Slovensko, alebo naopak zo Slovenska niečo do Čiech (jednoducho do iného štátu).
Po mne vždy chceli peniaze dopredu (na dobierku fungovali jedine v rámci daného štátu, je to smutné)
Chupacabras
Junior

Odeslat příspěvekod yayo18 26. 4. 2007 21:17

Chupacabras, prosim ta, mal si niekedy s tymto problem, ze si zaplatil dopredu a nic neprislo? dik
yayo18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yayo18 26. 4. 2007 21:20

yayo18 píše:Ahoj,
mate niekto nejake skusenosti s internetovym obchodom levneelektro.cz? Hlavne Slovaci... ale zaujima ma celkova serioznost. Chcem tam kupit telku za 30 tis Kc a mam to platit dopredu.. tak si to chcem overit...
dik

OPRAVA: jedna sa o obchod sidliaci na strankach levneelektro.com
yayo18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chupacabras 26. 4. 2007 21:23

Vždy mi prišlo to, čo som objednal. To je moja skúsenosť, nemôžem hovoriť za ostatných a už rozhodne nie za všetky shopy.
(Asi tak 3x som platil dopredu.)
Chupacabras
Junior

Odeslat příspěvekod alibagil 27. 4. 2007 12:10

Nakupovat na levneelektro.com bych se nebál, mám od nich pračku a vše bylo v pořádku. Problém s platbou předem vidím v jiné věci. Pokud si něco objednáš a zaplatíš, je pak velký problém tuto koupi zrušit. Dám příklad. Koupím si televizi, zaplatím a oni ji zrovna nemají skladem, pak se různě vymlouvají, že momentálně nejsou a ty přitom vidíš, že ji jinde mají a takto se to může táhnout třeba měsíce. Pokud bys neměl zaplaceno, jsi ve výhodě ty, můžeš koupi prostě stornovat a poohlédnout se jinde, s platbou dopředu to dost dobře nejde.
alibagil
Junior

Odeslat příspěvekod zd69 27. 4. 2007 12:43

také bych do platby předem nešel. To si raději najdi jiny e-shop, který bude třeba o pětikilo dražší ale neplať předem. Muže se stát cokoli. Tím tě nechci děsit a odrazovat ale předchozí příspěvek přesně vystihl jen některá rizika.
zd69
Junior

Odeslat příspěvekod droopy 27. 4. 2007 12:52

Chupacabras, asi nakupujes vo velmi divnych obchodoch. Taky cybex.cz ma dobierku aj na slovensko bez problemov.
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod Chupacabras 27. 4. 2007 15:22

No, ja som nehovoril o nakupe PC/elektroniky, ale knihy/DVD.
PC/elektroniku nakupujem cez firmu zo zmluvnych velkoskladov (tam dopredu neplatim, tam to ide cez faktury so splatnostou).
Chupacabras
Junior

Odeslat příspěvekod tramin 29. 4. 2007 12:53

koupil jsem u nich komplet vybavení kuchyně za cca 100 000 Kč a z ničím nebyl problém(vše jsem platil samozřejmě až po převzetí a zkontrolování zboží).Dokonce mi na některé výrobky dali lepší cenu,než měla nejlevnější konkurence.
tramin
Junior

Další stránka