Byl jsem smazán, ale mě to nezastavilo a postavil jsem si server vlastní s příhodným jménem [url=LINK ODSTRANĚN]Láska[/url] a upřímně je to mnohem lepší než okupovat cizí stránky. V tom je právě síla tvoření a trvalo mi téměř půl roku než jsem na to přišel. Takže to vidím tak, že budu paralelně dělat audio a zároveň to co mě celou dobu živilo a to JEE, protože na této technologii je to celé postaveno. A upřímně je to neuvěřitelný pocit být na vrcholu pyramidy tj. mít vše pod sebou co se vývoje týče.
Navíc mám v plánu na podobných věcech postavit další servery, které se budou věnovat i mým koníčkům jdoucími za audio. Plány mám opravdu veliké, dokonce tam chci i diskuzní fórum atd. A už vím, že mě nějaké smazání nezastaví. Proč? Protože mám k dispozici vše potřebné a rozjet to můžu i doma. Ostatně doma to mám rozjeté taky, protože kde jinde bych to vyvíjel.
A když se vrátím ke svému Nicku tak xmarek vlastně znamená Marek Xara. Proč to? Vlastně to vzniklo opět náhodou. Potřeboval jsem vymyslet nějaké jméno pro stahovaní free aplikací a když už jsem měl xmarek tak mě napadlo, že můžu použít Xara. Do letošního roku jsem nevěděl co to znamená a až letos jsem zjistil, že je to původně Hebrejské jméno pro dívku a znamená květinu nebo spíš rozkvést. A to je podstata toho co teď dělám. Ukazuji lidem cestu k tomu, aby mohli kvést. Užívat si života, lásky a kvést. A vlastně i má aplikace bude free a volně ke stažení. To je totiž i podstata toho co dělám. OpenSource. Stejně tak budou k dispozici volně ke stažení mé projektové věci týkající se audia. Chce to, ale nějaký čas, protože to musím dodělat. Na chvíli to šlo k ledu, ale věřím, že se k tomu za nějaký čas opět vrátím a svůj USB transport postavený na STM32 dodělám.