To je prostě neskutečný. Já se bavím o přehrávačích a vy si tady rozdělujete ženský:D a na mě se zapomnělo:(
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano. Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Aleeee, jsem tu pořád. Jen jsem jedním okem koukal na primu:) A ani jsem se neotočil a už se tu rozdávaly roětěnky:( Jestli na mě nezbyla ani jedna, tak si mě nepřejte
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano. Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Sorry, jsem byl taky fuc... (duvod nebudu zverejnovat )
Ale fakt, bombulka ma pravdu, bylo by dobre to soupnout do smetiste, protoze jsme uplne odjeli od tematu...