Kajetan-> až budu mít trochu víc času, tak jsem dám fotku mejch miniaturních zdrojů, který mi usnadňujou bastlení.
------------------------------------
Ale teď z jinýho soudku...
Dostaly se mi na stůl značkový superhifi kabely Nordost Valhala.Metr kabelu se prodává zhruba za tisíc euro(!).
Dobře, to je jasný...vždyť kabely jsou zhotovený ze stříbra.Co mě, ale hodně zarazilo, je provedení montáže koncovek u originálních kabelů a jejich kvalita.
Na prvním obrázku jsou vyfocený dva kabely.Jeden má namontovaný koncovky Furutech, ale montovalo je nějaký děsný prase, protože konektory jsou celý poškrábaný a kabel z toho vychází hrozně nakřivo.
Druhej kabel má (!) namonovaný laciný průmyslový koncovky, koupený někde na ýbeji.
IMG_20140512_165349_0.jpg
Koncovky jsem z originálních kabelů odmontoval, kabely rozstříhal na metrový kusy, odizoloval a trojice zakroutil do sebe.
IMG_20140512_224420_0.jpg
Na kabely jsem namontoval nový koncovky od firmy Furutech.Provedení těhle koncovek z nerez oceli je sice špičkový, ale práce s nima je dost vopruz.Maj strašně dlouhý šrouby, uvnitř kabelový svorky, který dost drhnou a přehozenou fázi napravo (!).
IMG_20140512_165139_0.jpg
Musim, ale uznat, že hotovej kabel rozhodně vypadá jako šperk.
Hifistickej šperk...
Doma: Ultimativní audio miniPC, DAC + zesilovač HEGEL, třípásma LSM (geniálně navrhl Kocour)
Sluchátka: AKG K812, AKG K701,Beyer 770, 990, planární SDR wood.DAC + zes. TEAC
Na ven: FiiO X5, Trinity Delta II, Oriveti Primacy, FiiO X1, Sony MH1, atd.