CSSS do kriza, ktory som mal BiWire som predal uz davnejsie - skoda, ze som nemal moznost porovnat to s nim priamo, ale peniaze zan boli prednejsie. Asi 3 tyzdne uz idem na dvojlinke za 2 EURa a (zial) moja hudobna pamat nie je tak hifisticky vycibrena, aby som si pamatal, ako mi hral kabel pred mesiacom.
Pocuval som oblubenu
Keiko Matsui - The Road. Oproti dvojlinke za 2 EURa mi to hra zrazu basy, je to ucinkanejsie, priestor je vykresleny lepsie. Asi najvacsi prinos je v dynamike. Kopak kope, spodne tony klavira maju objem. Spokojne si pritom "ucvrkavam"

Oproti CSSS do kriza (aj ked by som velmi rad) hodnotit nebudem. Klamal by som. Celkovo je ten kus kablika prijemne prekvapenie. Nelutujem, ze som do neho siel. Myslim, ze s mojim setupom (a usami) si to sadlo.
Najdolezitejsia vec bola zmensit dlzku repro kabla z 2 x 2,75m na 2 x 1,5m, nakolko mam konecne zostavu v stoliku, koncak je v strede a tym padom som mohol dlzku kablov podstatne zredukovat.
Dalsi upgrade, ktory planujem bude BVaudio PRE1, tuning BB-DACu (odstranenie digitalnej regulacie hlasitosti - ak ma
Slimak nenecha v stichu

), vycistit elektrinu (sietovy filter, alebo oddelovak podla penazenky), BNC -- BNC kabel medzi DAC a word clock. Najskor ale az niekedy v jeseni. Uz si musim dat na cas pokoj
ujoslav 
S uzivatelom
Pamela som tento kablik konzultoval. On AVforum jednym okom sleduje